شناسهٔ خبر: 78248197 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

قیمت دلار، طلا و سکه امروز چهارشنبه ۱۴۰۵/۰۲/۳۰

در این گزارش جدیدترین قیمت انواع ارز، طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ را بخوانید.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

با آغاز معاملات امروز بازار ارز، قیمت دلار بازار آزاد با کاهش نسبت به روز گذشته، به قیمت ۱۷۸ هزار و ۳۹۰ تومان رسیده است. یورو نیز در بازار ‎‎۲۰۷ هزار و ۳۰۰ تومان خرید و فروش شده است. همچنین درهم امارات نیز در کانال ۴۸ هزار و ۶۲۳ تومان قرار گرفته است. قیمت لیر ترکیه و دینار عراق نیز به ترتیب ۳ هزار و ۹۱۰ تومان و ۱۳۶٫۳ تومان می‌باشد.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار امروز به حوالی ‎‎۱۹ میلیون و ۱۲۵ هزار تومان رسیده است. انس جهانی طلا نیز در کریدور ۴٬۴۸۳ دلاری قرار گرفته است.

قیمت سکه امامی امروز به ‎‎‎‎۱۹۳ میلیون تومان رسید. همچنین سکه بهار آزادی نیز امروز در محدوده ‎‎‎ ۱۸۶میلیون و ۵۰۰ هزارتومان به فروش می‌رسد.هر قطعه نیم سکه در محدوده ‎‎‎۹۸ میلیون تومان در حال معامله می‌باشد. ربع سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب در کانال های ‎۵۴ و ‎۲۷ میلیون تومان قرار دارند.

دلار ۱۷۸٬۳۹۰ ۱۷۹٬۴۱۰ ۱٬۰۲۰−
یورو ۲۰۷٬۳۰۰ ۲۰۸٬۸۲۰ ۱٬۵۲۰−
درهم امارات ۴۸٬۶۲۳ ۴۸٬۸۹۲ ۲۶۹−
لیر ترکیه ۳٬۹۱۰ ۳٬۹۳۰ ۲۰−
دینار عراق ۱۳۶٫۳ ۱۳۷٫۲ ۰٫۹−
انس طلای جهانی (دلار) ۴٬۴۸۳ ۴٬۵۴۵ ۶۲−
طلای ۱۸ عیار (تومان) ۱۹٬۱۲۵٬۸۰۰ ۱۹٬۰۹۱٬۴۰۰ ۳۴٬۴۰۰+
سکه طرح جدید / سکه امامی ۱۹۳٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱۹۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱٬۰۰۰٬۰۰۰+
سکه طرح قدیم / سکه بهار آزادی ۱۸۶٬۵۰۰٬۰۰۰ ۱۸۵٬۵۸۰٬۰۰۰ ۹۲۰٬۰۰۰+
نیم سکه ۹۸٬۰۰۰٬۰۰۰ ۹۷٬۹۰۰٬۰۰۰ ۱۰۰٬۰۰۰+
ربع سکه ۵۴٬۰۰۰٬۰۰۰ ۵۳٬۳۰۰٬۰۰۰ ۷۰۰٬۰۰۰+
سکه گرمی ۲۷٬۰۰۰٬۰۰۰ ۲۷٬۲۰۰٬۰۰۰ ۲۰۰٬۰۰۰−