شناسهٔ خبر: 78239447 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه زاهدان: توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی پیام اقتدار و پیشرفت کشور است

زاهدان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با اشاره به تداوم پروژه‌های توسعه‌ای در فرودگاه‌های استان، این روند را نشانه پویایی کشور حتی در شرایط سخت دانست و گفت: توسعه خدمات هوانوردی نقش مهمی در پیشرفت استان دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی روز سه‌شنبه ضمن بازدید از زیرساخت‌ها و طرح‌های توسعه فرودگاه بین‌المللی زاهدان و دریافت گزارش وضعیت فرودگاه‌های سراوان، زابل و ایرانشهر، از تلاش‌های جهادی مدیریت و کارکنان این مجموعه قدردانی کرد و با بازخوانی حوادث ناگوار سال گذشته، از جمله جنگ‌ تحمیلی که منجر به فقدان دردناک رهبر معظم انقلاب شد، بر ضرورت توکل به ذات اقدس الهی تأکید کرد.

وی با استناد به منطق قرآنی اظهار کرد: خداوند با حکمت خود، جایگزینی شایسته (رهبر جدید) را برای هدایت امت برگزید و با پیوند زدن دل‌های مردم، وحدت و انسجامی بی‌نظیر را به برکت خون شهیدان و «امام شهید» رقم زد که با هیچ ابزار مادی قابل دستیابی نبود.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، امنیت و اقتدار امروز نیروهای مسلح (سپاه، ارتش و فراجا) را ثمره مجاهدت‌های امام شهید در تقویت قوای نظامی و پدافندی دانست.

وی خاطرنشان کرد که امروز ابهت پوشالی تجهیزات دشمن همچون جنگنده‌های اف-۳۵ و ناوهای جنگی فروریخته و ایستادگی ملت ایران، تهدیدهای دشمن را بی‌اثر کرده است.

آیت الله محامی با ابراز خرسندی از ارتقای رتبه فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان، تأکید کرد: تبدیل شدن زاهدان به مرکز آموزشی برای سایر استان‌ها، نشانه عبور از واژه «محرومیت» و حرکت به سمت پیشروی در شاخص‌های توسعه فناورانه است. تداوم پروژه‌های توسعه‌ای در شرایط حساس کنونی را پیامی مقتدرانه به خارج از مرزها توصیف کرد که نشان‌دهنده بن‌بست‌ناپذیری نظام اسلامی است.

وی بر ضرورت تقویت پروازهای داخلی استان (مسیرهای زاهدان به چابهار، ایرانشهر، زابل و سراوان) و افزایش پرواز به مقاصد پرترددی همچون مشهد تأکید کرد. وی با فراخوان همگان به «اتقان در عمل»، کار برای مردم را عبادت دانست و خواستار تعمیم روحیه جهادیِ صنایع موشکی به سایر بخش‌های خدماتی و صنعتی شد.

نقش راهبردی فرودگاه زاهدان در شبکه پروازی کشور

در این دیدار، مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی فرودگاه زاهدان در هدایت پروازهای عبوری، اظهارکرد: این فرودگاه به‌عنوان ایستگاه اصلی اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۵ برای استان‌های جنوب و شرق کشور (از جمله هرمزگان، فارس و خراسان‌ها) برگزیده شده است.

مهدی خسروی بنجار بر استمرار نهضت خدمت‌رسانی برای جلب رضایتمندی حداکثری مردم شریف استان تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان با بیش از سه میلیون و ۳۳۷ هزار نفر جمعیت،‌ جوانترین استان کشور محسوب می شود؛ حدود ۷۰ درصد جمعیت این خطه را جوانان کمتر از ۳۰ سال تشکیل می‌دهند.