شناسهٔ خبر: 78200199 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

سیتی قهرمان جام حذفی شد؛

20 جام، 10 سال، یک پپ!

منچسترسیتی با پیروزی یک بر صفر مقابل چلسی در فینال جام حذفی انگلیس، برای هشتمین بار قهرمان این رقابت‌ها شد؛ دیداری که با گل پشت‌پای دیدنی آنتون سمنیو در دقیقه 71 به سود شاگردان پپ گواردیولا پایان یافت.

صاحب‌خبر -

نورنیوز- گروه ورزشی: صد و چهل و پنجمین فصل از مسابقات فوتبال جام حذفی انگلیس، عصر امروز(شنبه) با قهرمانی منچسترسیتی خاتمه یافت.

در دیدار نهایی این رقابت‌های تیم‌های منچسترسیتی و چلسی در ورزشگاه ومبلی شهر لندن به مصاف هم رفتند که در پایان، تیم منچسترسیتی با نتیجه یک بر صفر حریفش را شکست داد و برای هشتمین بار فاتح این رقابت‌ها شد.

تنها گل این مسابقه را «آنتون سمنیو» در دقیقه 71 با یک ضربه «رباح ماجر»ی و پشت پا به ثمر رساند.

منچسترسیتی در مسیر حضور در فینال، تیم‌های نیوکاسل، لیورپول و ساوتهمپتون را شکست داده بود.

چلسی که فصل کابوس‌واری را تاکنون سپری کرده و در لیگ برتر نیز رتبه نهم را در اختیار دارد، نتوانست در هفدهمین حضورش در فینال به نهمین قهرمانی خود دست پیدا کند.

نکته مهم اینکه منچسترسیتی در دو فصل گذشته رقابت‌های جام حذفی با شکست برابر منچستریونایتد و کریستال پالاس نایب قهرمان شده بود، اما امروز این طلسم را شکست و قهرمان شد. چلسی نیز که بین سال‌های 2020 تا 2022 سه بار پیاپی نایب قهرمان شده بود، یکبار دیگر طعم نایب قهرمانی را چشید و دستش به جام قهرمانی نرسید.

همچنین پپ گواردیولا توانست در دهمین سال حضورش روی نیمکت منچسترسیتی به بیستمین جام خود برسد. او در این 10 سال توانسته تیمش را یک بار در لیگ قهرمانان اروپا، 6 بار در لیگ برتر انگلیس، 5 بار در جام اتحادیه انگلیس، 3 بار در جام حذفی، 3 بار در جام خیریه، یک بار در سوپرجام اروپا و یک بار هم در جام جهانی باشگاه‌ها به قهرمانی برساند.