شناسهٔ خبر: 7815087 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

معاون کمیته امداد کشور:

۴۱ هزار پایگاه جشن عاطفه‌ها در مدارس برپا می‌شود

بوشهر - معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: ۴۱ هزار پایگاه جشن عاطفه‌ها در مدارس برپا می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خاکسار ظهر چهارشنبه در حاشیه نشست شورای زکات استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم ایران اسلام حس نوع‌دوستی بالایی دارند و در برنامه‌های کمک به هم‌نوع حضوری گسترده و پرشور دارند.

وی با بیان اینکه جشن عاطفه‌های امسال با شعار «مهر در انتظار همدلی» برگزار می‌شود، بیان کرد: امسال بیست و یکمین سال پیاپی برگزاری جشن عاطقه‌ها است که مردم همه سال مهر و عاطفه خود را در قالب این جشن‌ها به اشتراک گذاشته‌اند.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌های امسال در دو مرحله، بیان کرد: مرحله نخست روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریورماه در اماکن عمومی و مساجد و مصلی‌ها برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: مرحله دوم جشن عاطفه‌ها نیز روز هشتم مهرماه در مدارس و مراکز آموزشی برگزار می‌شود که ۴۱ پایگاه در این مرحله کمک‌های دانش‌آموزان را جمع‌آوری خواهند کرد.

خاکسار با بیان اینکه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط آموزش و پرورش در سال گذشته ۱۱۰ میلیارد ریال بوده، بیان کرد: مجموع کمک‌های جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌های سال گذشته ۴۶۰ میلیارد ریال بود.

وی با ابراز امیدواری برای حضور گسترده مردم در جشن عاطفه‌های امسال، ادامه داد: کمک‌های جمع‌آوری شده در مدارس، به نیازمندان همان مدرسه اهدا خواهد شد.