شناسهٔ خبر: 78146981 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس شورای شهر بجنورد:

اجرای پروژه تقاطع میدان خرمشهر در راستای منافع مردم است

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با رد تبلیغاتی خواندن اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان خرمشهر، گفت: منافع این پروژه عاید مردم شهر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، جمشید عین بیگی امروز _سه‌شنبه بیست و دوم اردیبهشت_ در جلسه علنی شورای شهر بجنورد با تقدیر از حضور حماسی مردم در میادین در قرارهای شبانه، اظهار کرد: این وحدت و انسجام بی نظیر است؛ حضور مردم در میادین در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب و در پشتیبانی از نیروهای مسلح و دولتمردان امروز توانسته است اقتدار و وحدت یک ملت را به نمایش بگذارد.

وی افزود: روند اجرایی جلسات کارگروه پنج نفره پرونده پروژه سرمایه‌گذاری مجموعه تجاری طلای سفید تا هفته آینده ادامه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با انتقاد از بعضی کانال‌های فضای مجازی با تیتر شورای اسلامی شهر بجنورد در مسیر تبلیغات، گفت: نیاز است اصحاب رسانه در فضای حاکم امروز بر کشور پیشتاز در امیدآفرینی برای مردم باشند و با انعکاس حقیقت و بیان صادقانه موجبات امیدآفرینی و اطلاع‌رسانی را در جامعه به وجود بیاورند.

عین‌بیگی عنوان کرد: مردم ناظر هستند و اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد از همان روزهای ابتدایی دوره ششم تاکنون به صورت یکپارچه به دنبال تحقق وعده‌ها و پیگیری و به سرانجام رساندن مطالبات بوده‌اند و هستند، این عملکرد نه تبلیغات بلکه مطالبات بحق مردم بوده و شورای اسلامی شهر بجنورد مصمم در پیگیری و رساندن این پروژه‌ها به سرانجام است.

وی با نام بردن از پروژه بزرگ تقاطع غیرهمسطح میدان خرمشهر گفت: این پروژه با تصویب شورای اسلامی شهر بجنورد و ریسک‌پذیری شهرداری بجنورد در استفاده از اوراق مشارکت برای باز کردن گره ترافیکی این میدان و محورهای متصل و بعد از گذشت دهه‌ها در حال انجام است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد اضافه کرد: نباید هیچ‌گونه برداشت تبلیغاتی انجام شود زیرا تمام منافع آن عاید این شهر و شهروندان خواهد بود.

بلاتکلیفی اعتبارات ستاد بازآفرینی شهری

علی اربابی، رئیس کمیسیون توسعه عمران و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بجنورد در نطق پیش از دستور با تقدیر از کار مثبت شهرداری بجنورد در آموزش فرهنگ ترافیک گفت: ترافیک مقوله پیچیده‌ای است و در شهر بجنورد اقدامات موثری همچون توسعه حمل‌ونقل، بازگشایی معابر، تاسیس و راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک، تبلیغات محیطی و چاپ و انتشار کتابچه‌های مخصوص کودکان انجام شده که در روان کردن ترافیک شهر بجنورد و ارتقای سطح آموزش همگانی موثر بوده است.

وی با اشاره به حوزه بازآفرینی شهری گفت: تخصیص ۳۰ درصد از اعتبارات دستگاه‌ها به ستاد بازآفرینی شهر بجنورد همچنان بلاتکلیف است در حالی که شهرداری بجنورد بیش از ۳۰ درصد از اعتبارات خود به این حوزه اختصاص داده است.

رئیس کمیسیون توسعه عمران و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بجنورد عنوان کرد: انتظار می‌رود فرمانداری شهرستان بجنورد به عنوان رئیس این ستاد در برگزاری جلسات اقداماتی را برای تخصیص این اعتبارات به ستاد انجام دهد.

اربابی تصریح کرد: شهرداری بجنورد نیز گزارشی به صورت کامل به شورای اسلامی شهر بجنورد ارسال کند تا مشخص شود دستگاه‌های اجرایی چقدر به وظایف خود عمل کرده‌اند.