سهشنبه 24/6/94، هفته ششم پانزدهمین دوره لیگ برتر، ورزشگاه غدیر اهواز، بدون تماشاگر
فولاد: صفر
ذوبآهن: 3
گلها: هادی محمدی(28)، احسان پهلوان(36)، مهردادقنبری(72)
داور: رضا کرمانشاهی
کمکها: فرزاد بهرامی، محمد راهی
اخطار: مساریچ، چاگو، شریفات (فولاد)، اکبر صادقی(ذوبآهن)
بازیکن برتر: احسان پهلوان (ذوبآهن) با تقدیر از مهدی رجبزاده
فولاد: علی سلیمی (2)، لئوناردو مساریچ (2)، محمد اهل شاخه (3)، مهرداد جماعتی (2)، حسین ابراهیمی (3)، امید خالدی (2) (حسین مالکی 61)، ساسان انصاری (2) (امیرحسین فشنگچی 72)، مهدی بدرلو (3)، ماتیاس چاگو (4)، مهدی دغاغله (2) (هادی حبیبینژاد(2) 46)، اسماعیل شریفات (3)
سرمربی: دراگان اسکوچیچ
ذوبآهن: محمدرشید مظاهری (5)، محمد نژادمهدی (4)، هادی محمدی (5)، علی حمام (6)، مهدی مهدیپور (6)، مهرداد قنبری (7)، اکبر صادقی (6)، دانیال اسماعیلفر (6) (محمدرضا حسینی 74)، احسان پهلوان (8)، مهدی رجبزاده (7) (محمدرضا عباسی 78)، کاوه رضایی (مرتضی تبریزی (4) 25)
سرمربی: یحیی گلمحمدی
ایران ورزشی - آخرین بازی روز نخست هفته ششم در اهواز برگزار شد. جایی که فولاد قعرنشین و تیم بدون برد لیگ در برابر ذوبآهن صفآرایی کرد. هر دو تیم با ترکیبی متفاوت در این بازی به میدان رفته بودند. در فولاد محمد اهل شاخه برای اولین بار در لیگ برتر به میدان رفت. این بازیکن جوان اهوازی به دلیل مصدومیت بهمن کامل، زوج مساریچ در خط دفاع بود. همچنین مهرداد جماعتی پس از 5 هفته غیبت در ترکیب اصلی به ترکیب اصلی اسکوچیچ بازگشت. یوسف وکیا مدافع مصدوم فولاد نیز که به دلیل پارگی رباط زانو تا انتهای فصل از بازی محروم بود، در ورزشگاه حضور داشت.
در مقابل در ذوبآهن تغییرات کمتری را شاهد بودیم. حجت حقوردی، مرتضی تبریزی و مسعود حسنزاده بازیکنانی بودند که یحیی گلمحمدی آنها را از ترکیب اصلی بیرون گذاشته بود.
با توجه به شرایط جدول فولاد در خانه تنها به دنبال پیروزی بود تا نخستین برد خود را در فصل جاری تجربه کند. در مقابل ذوبآهن نیز در اندیشه آن بود تا با یک برد بیرون خانه بتواند نوار موفقیتهای خود را ادامه دهد.
بازی با میدانداری ذوبآهن آغاز شد و این تیم از همان ابتدا با حملات خود فولاد را عقب راند و بعد از چند حمله جدی در نهایت به گل رسید. در دقیقه 28 سانتر مهدی رجبزاده روی یک ضربه ایستگاهی از سمت راست با ضربه سر هادی محمدی به قعر دروازه سلیمی رفت تا ذوب به گل برتری برسد. بعد از این گل نیز حملات ذوبآهن ادامه یافت تا ذوبیها به گل دوم برسند. در دقیقه 36 شوت احسان پهلوان در میانه راه به پای امید خالدی برخورد کرد و تغییر جهت داد و به درون دروازه فولاد غلتید تا اندوخته میهمان دوبرابر شود.
بعد از این گل فولاد که چیزی برای از دست دادن نداشت، به زمین ذوبآهن آمد تا بلکه بتواند گلهای خورده را جبران کند. با وجود این حملات میزبان زور لازم را نداشت و نتوانست دروازه ذوب را تهدید کند تا اصفهانیها با برتری قاطعانه به رختکن بروند.
در نیمه دوم باز هم فولاد جلو کشید تا بلکه بتواند گلهای خورده را جبران کند اما این ذوبآهن بود که با یک بازی منطقی و هدفمند ضمن مهار حملات بدون پشتوانه و بیبرنامه فولاد، هرگاه اراده کرد به زمین میزبان رسید و موقعیت ساخت. نتیجه این سبک از بازی گل سوم در دقیقه 71 بود. احسان پهلوان از سمت چپ حرکت کرد و با یک سانتر زمینی توپ را روی دروازه فولاد ریخت اما محمد اهل شاخه آن را برگشت داد تا در ریباند مهرداد قنبری با یک شلیک زیبا تور دروازه فولاد را برای بار سوم بلرزاند. با این پیروزی ذوبیها به رتبه چهارم رسیدند و فولاد قعر جدول ماند. این نتیجه جایگاه اسکوچیچ را بیش از پیش در فولاد سست کرد. شاید همین روزها او اخراج شود.
فولاد خوزستان صفر - ذوبآهن 3
خداحافظی نزدیک است آقای اسکوچیچ
صاحبخبر -