شناسهٔ خبر: 77314119 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

دستیار «گونش» تفاوت‌ها را رقم می‌زند؟

تئوریسین جدید استقلال از ترکیه آمد

صاحب‌خبر -
استقلال در طول هفته اخیر با تغییر سرمربی مواجه شد و پس از برکناری ریکاردو سا پینتو و یک بازی حضور موقت وریا غفوری روی نیمکت آبی‌پوشان که توأم با کسب پیروزی برابر مس رفسنجان بود، سهراب بختیاری‌زاده عَنان کار را در دست گرفت. سهراب در حالی در فاصله 18 ماه برای سومین‌بار مسئولیت هدایت استقلال را عهده‌دار شد که این‌بار یکی از شروط بختیاری‌زاده برای پذیرش این مسئولیت، انتخاب دستیار اول خارجی بود که موردپذیرش مدیران باشگاه استقلال قرار گرفت.
سهراب بختیاری‌زاده البته فصل گذشته هم به دنبال انتخاب دستیار خارجی بود که تلاش‌هایش راه به جایی نبرد اما این‌بار شرایط متفاوت پیش رفت. نام 2 گزینه ایتالیایی در وهله نخست روی میز آمد که یک گزینه از سوی باشگاه معرفی شده بود و گزینه دیگر، چهره موردنظر سهراب بختیاری‌زاده بود که مذاکرات با هر دویِ آن‌ها مثبت پیش نرفت و همین مسئله باعث شد تا سهراب با تکیه بر تجربه دوران حضورش در فوتبال ترکیه در زمانی‌که در مستطیل سبز به میدان می‌رفت، به سراغ انتخاب دستیاری از کشور ترکیه برود.
مغز متفکر نیمکت استقلال وارد شد
سرمربی جوان استقلال که در دوره کوتاه حضورش روی نیمکت صنعت‌نفت هم دستیار ترک‌تبار استخدام کرده بود، این‌بار به سراغ یک چهره متفاوت رفت و نام اوزجان بیزوتی را به مدیران باشگاه معرفی نمود. مذاکرات با مربی 57 ساله اهل ترکیه مثبت پیش رفت و او که دارای مدرک پرولایسنس فیفا است، بعد از حدود 3 دهه فعالیت در فوتبال ترکیه، اولین پروژه آسیایی‌اش را پذیرفت و شب گذشته وارد ایران شد که طبق هماهنگی‌های انجام شده قرار است از امروز در تمرینات استقلال حضور پیدا کند.
کارنامه بیزوتی روایت می‌کند؛ نه خیلی خوب، نه خیلی بد!
بیزوتی در نقش سرمربی در تیم‌هایی مثل دنیزلی‌اسپور، توزلا اسپور، بورسا اسپور، گنچلربیرلیغی و پندیک‌اسپور تجربه فعالیت دارد اما بیشتر دوران خود را در قامت دستیار گذرانده است. نگاهی به رزومه مربی جدید استقلال نشان می‌دهد که او رزومه درخشانی ندارد اما آنچه مشخص است اینکه گزینه ضعیفی هم محسوب نمی‌شود که در چنین شرایطی، هواداران استقلال امیدوارند اوزجان بیزوتی بتواند فراتر از آنچه در رزومه‌اش به چشم می‌آید، روی نیمکت تیم‌شان بدرخشد و نقش تئوریسین را به خوبی ایفا کند.
مربیگری در تیم ملی ترکیه، مهم‌ترین تجربه اوزجان بیزوتی
اوزجان بیزوتی 2 تجربه مهم در کارنامه‌اش دارد. او حدود 20 سال قبل در نقش مربی تیم ملی ترکیه در کنار ارسون یانال روی نیمکت این تیم نشست و شاید می‌توان این مسئولیت را مهم‌ترین تجربه دوران کاری‌اش دانست. البته مهم‌ترین و شاخص‌ترین چهره‌ای که بیزوتی با آن تجربه همکاری دارد، سنول گونش است؛ سرمربی نامدار ترکیه‌ای که حتی بحث حضورش روی نیمکت استقلال و حتی دیگر تیم‌های ایرانی در مقاطع مختلف مطرح شد اما هیچ‌گاه به فوتبال ایران نیامد. بیزوتی با گونش در ترابزون‌اسپور همکاری داشت و حالا با تکیه بر بیش از 2 دهه تجربه، اولین ماموریت آسیایی خود را پذیرفته و به دنبال آن است تا روی نیمکت استقلال بتواند خود را چهره اثربخشی نشان بدهد.
کادرِ سهراب با حضور 2 چهره ایرانی تکمیل می‌شود
سهراب بختیاری‌زاده به دنبال استخدام مربی دروازه‌بان‌های جدید هم بود که به نظر می‌رسد تلاش‌های در مسیر تحقق خواسته او راه به جایی نبرده و بهزاد غلامپور قرار است تا پایان فصل در کادرفنی آبی‌پوشان بماند. سالار امینی در نقش مربی بدنساز به کادرفنی آبی‌پوشان اضافه شده و نیما دهقان هم آنالیزور جدید استقلال است. در این بین، تلاش‌ها برای جلب رضایت وریا غفوری بی‌سرانجام بوده و حالا گفته می‌شود که از بین میلاد میداوودی، مهدی پاشازاده، سیروس دین‌محمدی و محمد نوازی، احتمالاً 2 چهره به کادرفنی استقلال اضافه خواهند شد تا جمع دستیاران سهراب بختیاری‌زاده تکمیل شود.