شناسهٔ خبر: 77232207 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

زلزله مهیب افغانستان را لرزاند

زلزله 5.7 ریشتری مناطق گسترده ای از افغانستان را لرزاند؛ شدت این زمین لرزه آنقدر بالا بود که تکان‌های شدید آن در کابل، بغلان و پنجشیر احساس شد.

صاحب‌خبر -

نورنیوز_ گروه حوادث: زلزله 5.7 ریشتری مناطقی در افغانستان را لرزاند. تکان‌های شدید در کابل، بغلان و پنجشیر احساس شد.

زلزله‌ای به قدرت 5.7 ریشتر در افغانستان به وقوع پیوست که اثرات آن در کابل، پروان، بغلان، پنجشیر و مناطق اطراف به‌طور گسترده‌ای احساس شد. تکان‌های این زلزله که نسبتاً طولانی نیز بود، بسیاری از شهروندان را به خیابان‌ها کشاند و نگرانی‌هایی در میان مردم به وجود آورد.

بر اساس گزارش‌های مرکز ژئوفیزیک آلمان (GFZ) و مرکز لرزه‌نگاری اروپا-مدیترانه (EMSC)، کانون این زلزله در منطقه هندوکش، حدود 42 کیلومتری شمال‌شرق بازارک در ولایت پنجشیر و در عمق 73 تا 79 کیلومتری از سطح زمین بوده است. برخی گزارش‌های محلی نیز وقوع زلزله را در منطقه شرق بغلان گزارش کرده‌اند.

با وجود شدت تکان‌ها، تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر تلفات جانی یا خسارات سنگین مالی منتشر نشده است. مقامات محلی و رسانه‌های خبری در حال بررسی وضعیت مناطق نزدیک به کانون زلزله و جمع‌آوری اطلاعات بیشتر هستند.