شناسهٔ خبر: 77209557 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس:

پلمب ۴ انبار ضایعاتی غیرمجاز در آبشورک بندرعباس

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس از پلمب چهار انبار بزرگ ضایعاتی غیرمجاز در روستای آبشورک این شهرستان با دستور مقام قضایی خبر داد و گفت: در این عملیات، بخشی از بارهای دپو شده در این مراکز نیز جمع‌آوری شد.

صاحب‌خبر -

پطرس ترابی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این اقدام با پیگیری مستقیم مسئول حقوقی سازمان مدیریت پسماند و همراهی پیمانکار طرح تفکیک پسماند خشک (انجمن حمایت از زندانیان شهرستان بندرعباس) و پس از هماهنگی کامل با مقام قضایی و اخذ دستور قانونی انجام شد.

وی افزود: بر اساس ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماندها، هرگونه خرید، فروش، حمل‌ونقل و نگهداری پسماند بدون دریافت مجوز از شهرداری ممنوع بوده و جرم محسوب می‌شود. در همین راستا و با استناد به دستور مقام قضایی، علاوه بر پلمب انبارها، بخشی از پسماندهای دپو شده نیز جمع‌آوری و از محل خارج شد.

۴ انبار بزرگ ضایعاتی غیرمجاز در آبشورک پلمب شد

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس همچنین از شناسایی و توقیف یک دستگاه تریلی حامل ضایعات خبر داد و گفت: این خودرو بدون اخذ مجوز قانونی اقدام به حمل پسماند کرده بود که با حکم قضایی توقیف شد.

ترابی با تأکید بر تداوم برخورد با متخلفان حوزه پسماند تصریح کرد: ساماندهی چرخه پسماند، جلوگیری از آسیب‌های زیست‌محیطی، پیشگیری از تخلفات اقتصادی و حفظ سلامت عمومی شهروندان از اولویت‌های این سازمان است و برخورد با فعالیت‌های غیرمجاز در این حوزه بدون اغماض و به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری و حمایت دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس و انجمن حمایت از زندانیان شهرستان بندرعباس، همراهی دستگاه قضایی را پشتوانه‌ای مؤثر در اجرای قانون، ارتقای نظم شهری و مقابله با تخلفات حوزه پسماند عنوان کرد.

۴ انبار بزرگ ضایعاتی غیرمجاز در آبشورک پلمب شد

انتهای پیام