شناسهٔ خبر: 77193227 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در مازندران:

دشمنان هنوز از مساجد و قرآن هراس دارند

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تخریب مساجد و سوزاندن قرآن نشان داد هنوز مسجد و قرآن برای دشمنان مسئله‌ است و از آن هراس دارند و آن را خطری برای خود می‌دانند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در همایش منطقه‌ای شورای گسترش قرآنی استان در بابل با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: در خصوص آسیب‌های ناشی از اغتشاشات اخیر، جای بسی تأسف است، اما در مقابل از حضور جانانه و ایمان استوار مردم عزیز و متدینمان که در صحنه حاضر بودند و از حریم ارزش‌ها دفاع کردند، سپاسگزاریم.

وی با بیان اینکه تخریب مساجد و سوزاندن قرآن از یک جهت نشان داد در این سرزمین هنوز مسجد و قرآن برای دشمنان مسئله‌ است و از آن هراس دارند و آن را خطری برای خود می‌دانند، افزود: روزی که دشمنان نسبت به مسجد هیچ حساسیتی نداشته باشند و کاری به آن نداشته باشند، روز مصیبت است، معنای این بی‌توجهی آن است که صدای حق‌خواهی و بیداری دیگر اثری ندارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه علی‌رغم تمام گلایه‌ها و کاستی‌هایی که خود به آن واقفیم، مردم متدین و انقلابی همچنان پایگاه مسجد و قرآن را حفظ کرده‌اند و دشمنان نیز از این نگاه بهره‌برداری می‌کنند، بیان کرد: از سوی دیگر، این جنایات موجب ریزش همراهان ظاهری و جدایی صفوف از دشمنان شد، چه بسا افرادی در ابتدا با آنان همراهی می‌کردند، اما زمانی که دیدند این گروهک‌ها به مسجد و نمادهای دینی حمله می‌کنند و به مردم آزار می‌رسانند، از آنان برائت جستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان با اینکه همچنان زنده و پویا هستیم، اما مسجد مظلوم واقع شده و نیاز به کار و تلاش بسیار دارد، یادآور شد: ما باید به آن شور و نشاط اوایل انقلاب بازگردیم و مساجد را دوباره به پایگاه خروش مردم متدین و انقلابی تبدیل کنیم، مسجد باید مردمی قرآنی و پایبند به قرآن داشته باشد، از اساس یک فرد قرآنی باید خود تجسمی از قرآن باشد.

محمدی‌لائینی با اشاره به اینکه وضعیت ادارات در حوزه قرآن، نیازمند ساماندهی است و این مسائل می‌تواند مصوبه شورای شهرستان باشد و به همه ادارات ابلاغ شود، اظهار داشت: امیدواریم آنچه در توان داریم، اعم از حمایت‌های مالی و معنوی را برای اعتلای قرآن به کار بگیریم، اگر توانستیم از مشوق‌های غیرپولی استفاده کنیم و اگر نتوانستیم، لااقل تکلیف خود را انجام داده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم آمار دقیقی از فعالان قرآنی که به فیض شهادت نائل آمده‌اند تهیه کنیم، این خود ادای دینی به روح بلندشان خواهد بود.