شناسهٔ خبر: 77181316 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

لیگ نخبگان آسیا؛

تاخت و تاز الهلال ادامه دارد؛ پیروزی بی‌اثر الشرطه

تهران- ایرنا- تیم فوتبال الهلال با پیروزی برابر الوحده و کسب ۲۲ امتیاز، قاطعانه و به عنوان صدرنشین، مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا را به پایان رساند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، هفته هشتم و پایانی مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با برگزاری ۲ دیدار پیگیری شد.

در یکی‌ از این دیدارها تیم الهلال با نتیجه ۲ بر یک برابر الوحده به پیروزی رسید. داروین نونیز در دقایق ۱۹ و ۷۷ برای الهلال گلزنی کرد. دیارا هم تک گل الوحده را در دقیقه ۳۲ به ثمر رساند.

الهلال با این برد، ۲۲ امتیازی شد و به عنوان صدرنشین، این مرحله را به پایان رساند. الوحده هم با ۱۴ امتیاز در رده چهارم قرار دارد.

در دیگر بازی، الشرطه عراق با نتیجه ۳ بر ۲ برابر الدحیل قطر به پیروزی رسید. شاکر در دقیقه ۱۹ و سامبو بولی جونیور در دقایق ۵۷ و ۵۸ برای الشرطه گلزنی کردند.

کریشتوف پیانتک در دقیقه ۱۰ و بنجامین بوریگارد در دقیقه ۲+۴۵ گلزنان الدحیل بودند.

الشرطه با کسب اولین برد در آخرین هفته، ۵ امتیازی شد و با رتبه یازدهمی و قرار گرفتن در رده یکی مانده به آخر جدول به کارش پایان داد و حذف شد.

الدحیل هم ۸ امتیازی باقی ماند و در رده هفتم قرار گرفت. الدحیل برای صعود و ماندن در جمع هشت تیم برتر باید منتظر نتایج السد و الغرافه که سه‌شنبه شب برگزار می‌شود، باشد.