شناسهٔ خبر: 77177130 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان پسماند شهرداری خبر داد

تفکیک ۱۰۰ درصدی زباله‌ها در مقصد در شیراز

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز با اشاره به افتتاح خط چهارم تفکیک صنعتی پسماند گفت: با افتتاح این خط تمام زباله‌های تولیدشده در این کلان‌شهر به صورت ۱۰۰ درصد در مقصد تفکیک خواهند شد.

صاحب‌خبر -

صمد پناهیان امروز دوشنبه، ۲۷ بهمن در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز گفت: امسال تمام پروژه‌های پسماند در شیراز به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی از افتتاح پروژه‌های عمرانی مهمی در روز ۲۹ بهمن خبر داد و گفت: احداث خط چهارم تفکیک صنعتی پسماند یکی از این پروژه‌هاست که با افتتاح آن می‌توانیم از ۱۰۰۰ تن زباله شیراز، تمام آن‌ها را تفکیک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز ادامه داد: تا امروز روزانه ۷۵۰ تن از زباله‌ها تفکیک می‌شد، اما با این افتتاح، ظرفیت تفکیک به ۱۰۰۰ تن افزایش می‌یابد.

پناهیان همچنین از تکمیل ساختمان‌های مدیریت پسماند و ایستگاه پسماند میانی در منطقه ۷ شهرداری خبر داد که همزمان با پروژه تفکیک صنعتی پسماند در روز چهارشنبه به بهره‌برداری خواهند رسید.

به گفته وی، این پروژه‌ها گام‌های مهمی در راستای بهبود وضعیت مدیریت پسماند در شیراز و افزایش کارایی فرآیندهای بازیافت و تفکیک زباله هستند.

 وی در ادامه به برخی از دستاوردهای این حوزه اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین موفقیت‌ها در این سال‌ها کسب رتبه خشت طلایی در میان شهرداری‌های کشور بوده است که شیراز به عنوان یکی از اولین شهرهای فعال در این زمینه شناخته شده است.

پناهیان از موفقیت‌های دیگر سازمان مدیریت پسماند شیراز به سامانه «بهروب» اشاره کرد که تاکنون ۵۵۰۰ نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و سپس افزود: این سامانه به ترویج فرهنگ بازیافت و تفکیک پسماند در سطح شهر کمک کرده است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در ادامه به جشنواره بازیافت که از مهر ماه آغاز شده و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت، اشاره کرد و گفت: هفتمین دوره این جشنواره در حال برگزاری است و هدف آن ترویج فرهنگ بازیافت در بین مردم است.

انتهای پیام