شناسهٔ خبر: 77124428 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

سخنگوی فدراسیون فوتبال:

پیراهن تیم ملی در جام جهانی به فیفا ارسال شد/ تیم ملی با دو حریف آفریقایی و آمریکای جنوبی در فروردین دیدار تدارکاتی خواهد داشت

سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: تیم ملی با برندی ایرانی در جام جهانی حاضر خواهد شد و طرح نهایی آن نیز به فیفا ارسال شده است. سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: تیم ملی با برندی ایرانی در جام جهانی حاضر خواهد شد و طرح نهایی آن نیز به فیفا ارسال شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص آخرین برنامه‌های تیم ملی در مسیر جام جهانی گفت: نگاه ما از هم‌اکنون به جام جهانی، این فستیوال بزرگ معطوف شده است. امیدوار هستیم نگرشی که مجموعه فدراسیون جهانی فوتبال نسبت به این مسابقات دارد و تأکید آن بر برگزاری کاملا فوتبالی رقابت‌هاست تا انتها نیز با همین روند ادامه پیدا کند و در نهایت موضوع به جایی برسد که ان‌شاءالله بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که داریم، بتوانیم در این مسابقات حضور پیدا کنیم.

وی افزود: پیراهن رسمی تیم ملی فوتبال کشورمان آماده و طراحی شده و به فیفا ارسال شده است. این پیراهن مجموعه‌ای است از یک نگاه نوستالژیک و در عین حال نگاهی نوین که ان‌شاءالله طی مراسمی در آینده رونمایی خواهد ش

او در خصوص مسابقات تدارکاتی تیم ملی گفت: درباره چهار دیدار در مرحله مذاکرات نهایی قرار داریم. در مقطعی که امکان فراهم نبود، تقریبا از طریق اینترنت نمی‌توانستیم ایمیل‌ها و نکات را مطرح کنیم و مسائلی ایجاد شد که مهدی تاج ریاست فدراسیون فوتبال، نیز به نوعی از کارشکنی برای فوتبال ملی اشاره کرد که اصلا قابل قبول نبود ولی با این حال فدراسیون فوتبال آن روند را طی کرد. برای فروردین‌ماه، دو بازی در نظر گرفته شده و به‌زودی تیم‌ها معرفی خواهند شد. یک تیم از قاره آفریقا و ان‌شاءالله یک تیم از آمریکای جنوبی برای آن بازه زمانی قطعی خواهند شد. برای خردادماه نیز سه تیم مدنظر هستند که درباره دو بازی باقی‌مانده با آن‌ها مذاکره می‌شود. با اسپانیا نیز همچنان در حال مذاکره هستیم. مکاتبات نهایی انجام شده، ایمیل‌ها رد و بدل شده و روند بسیار خوبی طی شده است. از میان سه تیم، دو تیم برای فیفادی خردادماه انتخاب خواهند شد.

علوی ادامه داد: بلافاصله پس از پایان یک دوره مسابقاتی در لیگ، بازیکنان استراحت می‌کنند و سپس مهیای حضور در آوردگاه جام جهانی می‌شوند. بعد از آن، فرصت حضور در اردوی اروپا فراهم خواهد شد. در آن اردو نیز دو مسابقه تدارکاتی پیش از دو بازی ملی برگزار می‌شود که به‌صورت پشت درهای بسته و محرمانه انجام خواهد شد. امیدوار هستیم در زمان حضور در جام جهانی، تیم ملی به اوج آمادگی برسد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال در مورد برنامه کادر فنی گفت: کادر فنی تیم ملی، چه مربیان ایرانی و چه مربیان خارجی، در حال برنامه‌ریزی، برگزاری جلسات و نشست‌های متعدد هستند. امیدواریم تمامی این اقدامات در نهایت به آنچه مدنظر کادر فنی تیم ملی است، منجر شود. امیدوار هستیم بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، بتوانیم بیشترین بهره را از این مسابقات برای رقابت با تیم‌های جام جهانی ببریم که این موضوع بسیار مهمی است. همچنین از فروردین‌ماه شبیه‌سازی کامل مسابقات انجام می‌شود. این بازی‌ها با VAR و دقيقا بر اساس قوانین فیفا که در جام جهانی اجرا می‌شود، برگزار خواهد شد. امیدواریم این شبیه‌سازی که کادر فنی برای مسابقات انجام می‌دهد، به بهترین شکل ممکن به نتیجه برسد.

وی در خصوص برند لباس تیم ملی در جام جهانی گفت: تیم ملی فوتبال کشورمان با افتخار در این رقابت‌ها با پوشاک ایرانی و تولید برندهای داخلی وارد مسابقات خواهد شد.

علوی در مورد احتمال حضور هواداران در بازی‌های لیگ گفت: جذابیت فوتبال و ارتباط آن با حضور هواداران و علاقه‌مندی‌ای که میان تیم‌های لیگ برتر و هوادارانشان وجود دارد، مشهود است. آمارها نیز نشان می‌دهد ایران همچنان در صدر حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها قرار دارد. امیدوار هستیم با اضافه شدن ورزشگاه آزادی و حضور کامل تیم‌های ایرانی، هرچه زودتر با نظر مساعد شورای محترم تأمین استان‌ها و شهرها و همکاری سازمان لیگ، شاهد حضور گسترده‌تر تماشاگران باشیم و ان‌شاءالله همین هفته رکورد جدیدی در میزان حضور هواداران ثبت شود.

انتهای پیام/