شناسهٔ خبر: 77117921 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

میانگین حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: به طور میانگین در سطح کشور شاهد حضور ۵۳ درصدی پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم.

صاحب‌خبر -

الیاس حضرتی با حضور در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما، ضمن تبریک ۲۲ بهمن و چهل و هفتمین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی و با تسلیت به خانواده‌های داغدار حوادث اخیر در ایران، اظهار کرد: ما در غم این خانواده‌ها شریک‌، و در کنار آنها هستیم و امیدواریم خداوند خودش به دل خانواده این افراد آرامش عطا کند.

وی با اشاره به حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، توضیح داد: امسال چهل و هفتمین سالی بود که من در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردم. من تمام راهپیمایی‌ها را شرکت کردم. دو راهپیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن را حتما هر سال شرکت می‌کنم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به ارزیابی خود از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یادآور شد: من تعداد زنان و کودکان و جوانان و... حاضر در راهپیمایی ۲۲ بهمن را هر سال ارزیابی می‌کنم و نگاه اجتماعی به این امر دارم. هر سال این مراسم باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شده است. امسال با تفاوت بیشتر برگزار شد. در برخی شهرها ۱۰۰ درصد رشد و در برخی شهرها ۷۰ و بعضا ۵۰ درصد رشد نسبت به سال قبل داشتیم. در کمترین مورد ۲۰ الی ۳۰ درصد رشد وجود داشت. به طور میانگین ۵۳ درصد در سطح کشور حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را داشتیم.

 

حضرتی با بیان اینکه اقشار مختلف در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور داشتند، گفت: اکثر آنها زحمت‌کشان جامعه هستند که بیشترین فشار اقتصادی و اجتماعی را تحمل می‌کنند، اما همچنان ۴۷ سال است در این صحنه هستند.

وی ادامه داد: خب چه علتی منجر به این مداومت شده است که در عین حال باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار می‌شود؟ موضوع به فلسفه انقلاب اسلامی برمیگردد. مردم وحدت کلمه را به عنوان اکسیر نجات خود در طول تاریخ پیدا کردند و با رهبری حضرت امام به عنوان مرجع تقلید و فیلسوف و عارف بی‌نظیر، او و اسلام را به عنوان راه نجات پیدا کردند. این رمز برایشان فوق العاده مهم است. این امر برمیگردد به ۵۰۰ سال گذشته از جنگ چالدران به بعد که جز در مقطع کوتاهی در زمان نادرشاه، بقیه تاریخ تحقیر و شکست بوده است و حالا جمهوری اسلامی نتیجه را تغییر داده است.

وی افزود: ملت راه عزت و سلامت و سربلندی و استقلال تاریخی خود را پیدا کردند و انقلاب را به شیوه کامل و طبیعی با کمترین هزینه با رهبری امام به ثمر رساندند. ۸ سال جنگ تحمیلی شد اما یک وجب از این خاک را از دست ندادیم چراکه مردم پای امام ایستادند و گفتند این حرکت شما برای استقلال و عبور از تغییرات ۵۰۰ سال گذشته است و ما محکم پای این پیمان می‌مانیم. اگر می‌گوییم ملت ۴۷ سال پشت سر هم و مداوم بی آنکه ذره‌ای احساس خستگی و بی‌انگیزگی کنند در صحنه حضور پیدا می کنند؛ رمزش پیدا کردن راه اصلی است. از روز اول دنیای غرب و قدرت جهانی دست به دست هم دادند تا این مسیر را کور کنند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت خاطرنشان کرد: جنگ ۸ ساله، جنگ ۱۲ روزه که بر ما تحمیل شد و پس از آن حوادث تلخ اخیر در کشور همگی در جهت بهم زدن کل این داستان است اما مردم ما رشید هستند. رشید یعنی ملت و افراد به بلوغ فکری برسند و بتوانند بین اصل و فرع تشخیص دهند. رمز پیروزی داشتن رهبر قدرتمند و با کیاست است. در جنگ ۱۲ روزه اختلاف بین اسراییل و آمریکا بود، اسرائیل می‌گفت عملیات چکش نیمه شب را بزنیم تا مردم خود به خود به خیابان حرکت کنند اما آمریکا می‌گفت نه ابتدا باید خیابان حرکت کند تا ما در آسمان حرکت کنیم. هر دو این مسائل را امتحان کردند اما زمانی که ملت برنامه مشخص و نیز رهبری واحد دارند؛ در کنار دولت و پشت رهبر راه را پیدا کردند.

وی گفت: این حرکت ملت را به رهبر و رئیس جمهور تبریک عرض می‌کنم که همه با هم در کنار هم با انسجام قوی در حاکمیت و گروه‌های مختلف این امر را رقم زدند. امروز تصویری زیبا به دنیا مخابره کردند. هر سال اعلام می‌کنند که سالگرد انقلاب را نخواهید دید اما باز هم مراسم ۲۲ بهمن باشکوه تر به دنیا مخابره می‌شود.

حضرتی تصریح کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوعی بیعت است. اینگونه نیست افراد حاضر در راهپیمایی اعتراضی نداشته باشند و مشکلی نداشته باشند اما رشید هستند و اصل و فرع را با هم قاطی نمی‌کنند. ملت اصل و فرع را از هم تفکیک می‌کنند.