شناسهٔ خبر: 77111738 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فجر ۴۷/ تبلور انسجام ملی؛

مهابادی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن سنگ تمام گذاشتند

مهاباد - ایرنا - مهابادی‌ها با حضور پر شور خود در راهپیمایی 22 بهمن ماه، برای دفاع از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی سنگ تمام گذاشتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، اقشار مختلف مردم مهاباد همزمان با سراسر کشور با حضور کم نظیر در راهپیمایی 22 بهمن ماه، پیام اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را مخابره کردند.

فرماندار مهاباد طی سخنانی در این راهپیمایی گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانگر اقتدار کشور و وحدت، انسجام و همدلی قوی ملت بزرگ ایران برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای و امنیت ملی است.

مهابادی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن سنگ تمام گذاشتند فرماندار ویژه مهاباد

محمدصادق امیرعشایری اظهار کرد: مشارکت گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن باعث دلگرمی دولت و مسوولان است و ما موظفیم با تلاش مضاعف برای توسعه، آبادانی و ارتقای رفاه مردم همیشه در صحنه، گام‌های موثرتری برداریم.

وی بیان کرد: ساختار سیاسی بسته و وابستگی رژیم پهلوی به بیگانگان، به ویژه آمریکا، با شرافت و غیرت مردم ایران سازگار نبود و این امر موجب شد تا در نهایت به سقوط آن رژیم منجر گردد.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: امام راحل (ره) با گردآوری و هدایت اعتراضات مردم و تکیه بر ایمان و اراده ملت، زمینه آزادی و نجات کشور را فراهم کرد و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند.

امیرعشایری تاکید کرد: شخصیت کاریزماتیک امام خمینی (ره) در کنار وحدت و اراده ملی مردم، عامل اصلی ماندگاری انقلاب است و این پیوند، سرمایه‌ای پایدار برای کشور محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: امروز مردم ایران با هر مذهب و قومیتی بر حفظ وحدت و همبستگی ملی تاکید دارند و باید با هوشیاری از هرگونه تلاش برای ایجاد اختلاف و چنددستگی جلوگیری شود.

امیرعشایری با اشاره به مذاکرات اخیر گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره اهل گفت‌وگو برای حفظ منافع ملی و امنیت منطقه‌ای بوده و در صورت وجود صداقت و پایبندی طرف مقابل، این مذاکرات می‌تواند به نتایج مثبت منجر شود.

وی افزود که نیروهای مسلح کشور در اوج اقتدار و آمادگی قرار دارند و به هرگونه تهدید یا تجاوز پاسخی قاطع خواهند داد.

به گزارش ایرنا،‌ راهپیمایی کنندگان در پایان پس از قرائت قطعنامه سراسری راهپیمایی ۲۲ بهمن مفاد آن را با شعارهای الله اکبر تایید کرده و در پایان پرچم استکبار جهانی و رژیم اشغالگر قدس را به آتش کشیدند.

در دیگر شهرستان های جنوب آذربایجان غربی با وجود بارش باران و نامساعدبودن شرایط جوی، اقشار مختلف مردم با راهپیمایی و تجمع در میادین اصلی شهرها و روستاهای بزرگ بار دیگر با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید.