شناسهٔ خبر: 77111133 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مهمترین اولویت کاری دولت معیشت مردم است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص برنامه دولت برای بهبود معیشت مردم تاکید کرد: مهمترین اولویت کاری دولت معیشت مردم است و این موضوع همواره روی میز کار دولتمردان و کارگزاران قرار دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: حضور در میان مردم وظیفه شخصی بنده است و دولتمردان نیز به عنوان یکی از آحاد مردم در کنار آنان و انقلاب حضور دارند.

سید حمید پورمحمدی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن اعلام کرد: وظیفه ماست که مانند سایر آحاد مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کنیم.

وی در خصوص برنامه دولت برای بهبود معیشت مردم تاکید کرد: مهمترین اولویت کاری دولت معیشت مردم است و این موضوع همواره روی میز کار دولتمردان و کارگزاران قرار دارد.

پیام ۲۲ بهمن اعلام قدرت ملت قهرمان به دشمنان مردم است

وزیر نفت گفت: پیام ۲۲ بهمن در واقع اعلام قدرت ملت قهرمان به دشمنان مردم است که دست‌اندازی به خاک ایران خواب و خیالی بیش برای آنها نیست

محسن پاکنژاد امروز چهارشنبه در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران، با تبریک سالروزی پیروی انقلاب اسلامی اعلام کرد: ملت ایران همواره نشان داده که پای آرمان‌های انقلاب ایستاده است و به پشتوانه همین مردم و قدرت آنان، انقلاب همواره مسیر خود را با اقتدار طی می‌کند.

وی در خصوص وضع تحریم‌های نفتی علیه کشور تاکید کرد: با وجود تحریم‌ها همکاران ما در حوزه فروش، راهکارهایی متناسب با شرایط و محدودیت‌ها اندیشیده اند و این راهکارها به کار گرفته می‌شود و ان‌شاءالله با مشکل جدی مواجه نخواهیم شد وزیر نفت در خصوص فروش نفت با وجود تحریم ها گفت که مشکلی نخواهیم داشت.

راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ یکپارچه ملت به دشمنان ایران بود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر پیام وحدت‌آفرین راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: حضور مردم در این روز تاریخی نشان داد که ملت ایران، با وجود همه دشواری‌ها و دغدغه‌های معیشتی، در دفاع از تمامیت ارضی کشور هم‌کلام و هم‌صدا هستند و پاسخ محکمی به دشمنان می‌دهند.

سید ستار هاشمی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما همواره تلاش کرده‌ایم همراه مردم باشیم و اگر خدا توفیق دهد، در همه صحنه‌ها در کنار مردم حضور داشته باشیم.

وی افزود: شرایط کشور به گونه‌ای است که هم ما مسئولان و هم مردم عزیز که انصافاً در همه مقاطع انقلاب پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند، باید این پیام را به‌روشنی منتقل کنیم که هر زمان بحث تمامیت ارضی و دفاع از ایران عزیز مطرح باشد، همه مردم هم‌کلام و هم‌صدا هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دغدغه‌های مردم تصریح کرد: این واقعیت وجود دارد که مردم با مسائل و نگرانی‌های جدی، به‌ویژه در حوزه معیشت، مواجه هستند و ما در دولت با تمام توان تلاش می‌کنیم و با همراهی مردم این مشکلات را حل کرده و مسیر پیشرفت را ادامه دهیم.

هاشمی خاطرنشان کرد: نکته مهم راهپیمایی باشکوه امروز این بود که با وجود همه سختی‌هایی که مردم و مسئولان در زندگی روزمره با آن مواجه‌اند، در موضوع دفاع از کشور، وحدت و هم‌صدایی کامل وجود دارد و این حضور، پاسخ محکم ملت ایران به دشمنان است.

حضور زودهنگام مردم در راهپیمایی، نشانه بصیرت ملی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با قدردانی از حضور پرشور و زودهنگام مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: این حضور آگاهانه در ساعات آغازین صبح، بیانگر بصیرت ملت ایران و درک درست آنان از حساسیت شرایط و ضرورت حفظ وحدت و تمامیت ارضی کشور است.

محمد اتابک در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با اشاره به حضور گسترده مردم در ساعات ابتدایی این مراسم اظهار کرد: ملاحظه می‌کنید که هنوز ساعات آغازین صبح است اما مردم ضرورت حضور خود را در این برهه حساس به‌خوبی احساس کرده‌اند.

وی افزود: نمایش این یکپارچگی و وحدت برای دنیا بسیار مهم است؛ چراکه دشمن چشم به پاره‌پاره کردن کشور دارد اما مردم ما با بصیرت کامل در صحنه حاضر شده‌اند.

اتابک با تأکید بر پیام این حضور مردمی تصریح کرد: مردم برای همین شرایط، در این فضای فشرده و حساس به میدان آمده‌اند و این حضور، نشانه روشن بصیرت ملت ایران است. جا دارد از همه مردم عزیز و این بزرگواران قدردانی کنیم و قدر این همراهی را بدانیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: یکپارچگی کشور، ضامن امنیت، تمامیت ارضی و ارتقای ایران اسلامی است و حفظ وحدت و یکپارچگی باید همواره در دستور کار قرار داشته باشد. الحمدلله مردم این موضوع را بهتر از هر کسی درک کرده‌اند؛ همان‌گونه که در جنگ ۱۲روزه نیز این فهم و ایستادگی را به نمایش گذاشتند.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این روحیه وحدت، بصیرت و همدلی در ادامه مسیر نیز حفظ شود و کشور با تکیه بر همین سرمایه اجتماعی، مسیر پیشرفت خود را با قدرت ادامه دهد.

حضور مردم در ۲۲ بهمن، تجدید بیعت عملی با آرمان‌های انقلاب اسلامی بود

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از حضور گسترده مردم در راهپیمایی۲۲ بهمن به عنوان نشانه‌ای روشن از پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و رهبری یاد کرد.

علاءالدین رفیع‌زاده از حضور پرشور و گسترده امروز مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به عنوان پیام روشن ملت ایران به بدخواهان و معاندان کشور یاد کرد و با اشاره به مشارکت اقشار مختلف مردم در این مراسم ملی، تأکید کرد: حضور آگاهانه و داوطلبانه مردم شریف ایران اسلامی نشان داد که پیوند ملت با آرمان‌های انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و رهبری همچنان مستحکم و زنده است و هیچ‌گونه فشار، تهدید یا تبلیغات منفی نمی‌تواند این ارتباط عمیق را تضعیف کند.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم ایران در بزنگاه‌های مهم تاریخی همواره نقش تعیین‌کننده داشته‌اند، حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن را مصداقی روشن از هوشیاری و بصیرت عمومی دانست و افزود: این حضور، پاسخ قاطع ملت ایران به جریان‌های یاوه‌گو و مستکبرانی است که سال‌ها تلاش کرده‌اند تصویر نادرستی از واقعیت‌های جامعه ایران ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن تنها یک مراسم نمادین نیست، بلکه جلوه‌ای از اراده ملی، انسجام اجتماعی و اعتماد عمومی به مسیر انقلاب اسلامی است و این سرمایه اجتماعی، پشتوانه اصلی پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف به شمار می‌رود.

رفیع‌زاده همچنین تأکید کرد: مسئولان وظیفه دارند با خدمت صادقانه، پاسخ این اعتماد و حضور مسئولانه مردم را در عمل بدهند و مسیر کارآمدسازی نظام اداری و ارتقای کیفیت خدمات عمومی را با جدیت ادامه دهند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیام حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تأکید کرد که این حضور، مسئولیت دولت را در رفع کاستی‌ها دوچندان می‌کند و هم‌زمان اطمینان داد که برای ماه مبارک رمضان و شب عید، هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود نخواهد داشت.

مردم بابت بازار شب عید و ماه رمضان نگرانی نداشته باشند

غلامرضا نوری قزلجه در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن و در جمع خبرنگاران ضمن گرامی‌داشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، اعلام کرد: حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پیام روشنی برای ما مسئولان داشت؛ پیامی که در کنار افتخار به داشته‌ها و توانمندی‌های کشور، توجه جدی‌تر به کمبودها، نواقص و کاستی‌ها را به ما یادآوری می‌کند و مسئولیت‌مان را سنگین‌تر از گذشته می‌سازد.

وی درباره وضعیت تأمین کالاهای اساسی در آستانه ماه رمضان و شب عید اظهار داشت: تمهیدات لازم از قبل پیش‌بینی شده است. با اتکا به توان تولید داخلی و زحمات تولیدکنندگان عزیز، هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم.

نوری قزلجه با تاکید بر اینکه مردم بابت بازار شب عید و ماه رمضان نگرانی نداشته باشند، تاکید کرد: فراوانی کالا در بازار وجود دارد و در روزهای پیش‌رو نیز این روند ادامه خواهد داشت و کمبودی در کالاهای اساسی نخواهیم داشت.