شناسهٔ خبر: 77108178 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

عارف در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن:

خدمتگزاری به مردم افتخار است/ حل مشکل معیشت اولویت اول دولت چهاردهم

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه حل مشکل معیشت اولویت نخست دولت چهاردهم است، گفت: خدمتگزاری به مردم ایران افتخار ماست، به هر میزان حضور مردم پررنگ‌تر باشد، تعهد، مسئولیت و دِین مسئولین نسبت به مردم بیشتر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا عارف با حضور در جمع پرشور راهپیمایان یوم‌الله ۲۲ بهمن با تاکید بر اینکه خدمت به مردم وظیفه مسئولان است، اظهار کرد: بعد از خداوند هرچه داریم از مردم است و باید مطالبات مردم پاسخ داده شود. به هر میزان حضور مردم پررنگ‌تر باشد، تعهد، مسئولیت و دِین مسئولین نسبت به مردم بیشتر می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه برای تشکر از حضور مردم و تداوم انقلاب اسلامی در این راهپیمایی شرکت کرده‌ام، افزود: باید حداکثر خدمتگزاری را به مردم داشته باشیم تا حضور آنها در صحنه انقلاب حفظ شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان خاطر نشان کرد: به صورت تمام وقت تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم و اولین اولویت ما در دولت چهاردهم حل مساله معیشت مردم است.