شناسهٔ خبر: 77103386 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده مردم غرب مازندران در مجلس مطرح کرد

گازرسانی و آبرسانی در صدر اولویت‌های بخش کجور

نماینده مردم غرب مازندران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری مستمر موضوعات اولویت‌دار منطقه، گازرسانی و آبرسانی به بخش کجور را در صدر برنامه‌های توسعه‌ای این حوزه عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

 کامران پولادی سه‌شنبه ۲۱ بهمن در حاشیه افتتاح چندین پروژه در شهر پول بخش کجور نوشهر با اشاره به اقدامات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون علیرغم همه کینه توزی و سنگ اندازی‌های دشمنان خصوصاً آمریکا و ایادی این کشور، هزاران طرح در هفته دولت و دهه مبارک فجر افتتاح و یا کلنگ‌زنی شده است.

وی افزود: از جمله موضوعات اولویت‌دار منطقه که همواره مورد پیگیری من قرار دارد آب، پسماند و گازرسانی به بخش کجور است.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آبرسانی به روستاهای مختلف بخش کجور نیز از جمله اولویت‌ها است که تاکنون در این زمینه چندین طرح به بهره‌برداری رسیده است.

اولویت بخش کجور گازرسانی و آبرسانی است

پولادی گفت: از طریق وزیر کشور اعتبارات خوبی را برای دهیاری‌ها و شهرداری‌های سه حوزه انتخابیه توانستم دریافت کنم که خوشبختانه شهرداران پول و کجور با پیگیری خود توانستند اقدامات خوبی انجام دهند.

در ادامه محمد خزایی شهردار پول بخش کجور نوشهر درباره پروژه‌های این شهر، اظهار کرد: در دهه فجر امسال با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان چندین پروژه افتتاح و یا کلنگ‌زنی شد که ۲۰ میلیارد تومان آن مربوط به خرید تجهیزات و ناوگان خودرویی شامل کامیون، ماشین بالابر، ماشین پیشرو آتش‌نشانی، ماشین حمل زباله مکانیزه، بازسازی و تعمیر کامیونت آتش‌نشانی بوده است.

اولویت بخش کجور گازرسانی و آبرسانی است

وی افزود: آسفالت معابر اصلی، پیاده‌روسازی، دیوار حفاظتی در چند نقطه از شهر، افتتاح پارک کودک، ساخت پل در بافت فرسوده، ادامه کانال بتنی در بلوار امام رضا با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان انجام شد.

انتهای پیام