شناسهٔ خبر: 77101993 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توزیع خرما به قیمت مصوب در گلستان از هفته آینده

مدیر تعاون روستایی گلستان گفت: از هفته آینده توزیع خرما به قیمت مصوب انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمدرضا جامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تأمین معیشت مردم، اظهار کرد: تأمین و توزیع خرما به عنوان یکی از کالاهای اساسی و پرمصرف در ماه مبارک رمضان، بر عهده تعاون روستایی استان قرار گرفته است.

مدیر تعاون روستایی گلستان افزود: در کنار سایر اقلام ضروری نظیر قند و شکر، فرآیند خرید و تأمین خرما از تولیدکنندگان با قیمت مناسب حدود 5 ماه پیش آغاز شده است. این اقدام پیش‌دستانه موجب شده تا محصول اکنون با قیمت مناسب و مصوب مصرف‌کننده، از هفته آینده که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان است، در سطح استان توزیع شود.

جامی ادامه داد: تأمین میوه ایام پایانی سال شامل پرتقال و سیب درختی نیز از دیگر مأموریت‌های تعاون روستایی است. خوشبختانه محصولاتی با کیفیت بسیار بالا از تولیدکنندگان در فصل برداشت خریداری و ذخیره‌سازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ذخایر موجود، شاهد قیمت‌های مناسب و ثبات در بازار میوه در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز 1405 خواهیم بود.

انتهای پیام/