شناسهٔ خبر: 77084901 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کشف 22 تن روغن جامد خوراکی و قنادی در سبزوار

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از کشف محموله 22 تن روغن جامد خوراکی و قنادی در سبزوار خبرداد.

صاحب‌خبر -

سید مرتضی مدنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهار کرد: اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی به همراه مأموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس سبزوار و بازرسان بسیج اصناف و اتاق اصناف سبزوار در اقدامی اطلاعاتی به سرنخ‌هایی از نگهداری و احتکار محموله روغن خوراکی جامد و روغن قنادی  دست یافتند.

وی افزود: پلیس سبزوار به دستور تعزیرات حکومتی طی عملیاتی ضربتی و همکاری بسیج اصناف در بازرسی از محل مورد نظر 22 تن روغن قنادی و جامد احتکار شده کشف کردند.

مدنی افزود: با توجه به بررسی های بعمل آمده ارزش این محموله 75 میلیارد ریال برآورد شده است و در همین راستا دستورات لازم جهت توزیع روغن های احتکار شده در شبکه بازار صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: در راستای برخورد با محتکران و گرانفروشان کالاهای اساسی تعزیرات حکومتی بدور از هرگونه اغماض با این متخلفان در چهارچوب قانون برخوردی قاطع خواهد داشت.

مدنی در پایان اعلام کرد: پرونده این تخلف برای اعمال قانون و رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

انتهای پیام/