شناسهٔ خبر: 77064633 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش:

تامین اعتبار ارتقای بیمه تکمیلی فرهنگیان منوط به پیش‌بینی بودجه است

وزیر آموزش و پرورش گفت: پیگیری‌ها برای ارتقای بیمه تکمیلی فرهنگیان بازنشسته در حال انجام است اما تامین اعتبار آن منوط به پیش‌بینی در بودجه آموزش و پرورش بوده، همچنین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز به صورت پلکانی در حال اجرا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، علیرضا کاظمی امروز_ یکشنبه نوزدهم بهمن_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز به‌صورت ملی شاهد بهره‌برداری از ۲۴ هزار کلاس درس مجهز به سیستم‌های استاندارد گرمایشی و سرمایشی خواهیم بود.

وی افزود: تحقق عدالت آموزشی تنها به ساخت فضاهای فیزیکی محدود نمی‌شود، بلکه ابعاد گسترده‌تری از جمله توسعه فضاهای آموزشی، تجهیز مدارس و اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی را در بر می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان گفت: در ابتدای مهر سال جاری، ۲۷ آموزشگاه در این استان به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون نیز حدود ۳۰ آموزشگاه دیگر در مراحل پایانی ساخت قرار دارند تا برای سال تحصیلی آینده آماده شوند.

کاظمی ادامه داد: استانداردسازی تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و آموزشی مدارس، از جمله تأمین نرم‌افزارهای مورد نیاز و تجهیز کلاس‌های درس مدارس دولتی بر پایه فناوری‌های روز دنیا در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

وی تصریح کرد: این طرح به‌صورت آزمایشی در ۳۱ استان کشور اجرا شده و هم‌اکنون با موفقیت در حال پیاده‌سازی بوده، همچنین سفارش تولید تجهیزات مورد نیاز انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: نزدیک به ۲۹.۵ همت از محل مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی برای تأمین و استانداردسازی تجهیزات مدارس اختصاص پیدا کرده است، در همین راستا، آمار مدارس به شرکت‌های تولیدکننده ارائه شده و این شرکت‌ها مسئولیت خرید، تجهیز و آموزش را بر عهده دارند.

کاظمی با تأکید بر نقش نیروی انسانی در کنار توسعه زیرساخت‌ها افزود: علاوه بر تجهیز فیزیکی مدارس، آموزش معلمان و مدیران مدارس به‌عنوان محور اصلی مورد توجه قرار گرفته و برنامه‌های آموزشی مربوطه نیز اجرا شده است، همچنین در ابتدای مهر سال جاری، دو هزار و ۸۰۰ فضای ورزشی، عمدتاً زمین‌های چمن مصنوعی و خانه‌های ورزشی، در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

وی تأکید کرد: برنامه‌های فرهنگی و پرورشی جامعی با هدف تقویت هویت ملی و دینی دانش‌آموزان طراحی و اجرا شده که از جمله آن‌ها می‌توان به برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی اشاره کرد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها برای ارتقای بیمه تکمیلی فرهنگیان بازنشسته در حال انجام است، اما تأمین اعتبار آن منوط به پیش‌بینی منابع لازم در بودجه آموزش و پرورش است، همچنین همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز به‌صورت پلکانی در حال اجراست.