فرهیختگان: عملکرد تیم شمسآذر با وحید رضایی در نیم فصل اول و با تساویهای پی در پی مورد انتقاد قرار گرفته بود اما نیم فصل دوم چهره متفاوت از خود نشان داده و در چهار بازی ابتدایی ۸ امتیاز گرفتند. این نتایج آمار خارقالعادهای برای شمس آذر جوان است. در بازی با استقلال اما شرایط تغییر کرد.شمسآذر که در نیم فصل دوم هیچ شکستی را متحمل نشده بود، مقابل استقلال مغلوب شد؛با این تفاوت که شاگردان وحید رضایی ۱۰ نفره شدند و دقایق زیادی را با یک یار کمتر بازی کردند. با این حال تیم شمسآذر از نظم تاکتیکی خوبی برخوردار بود و با وجود یک یار کمتر بازی خوبی مقابل استقلال انجام داد.
آنها حتی نتیجه را تغییر داده و در آخرین دقایق گل تساوی را به ثمر رساندند، اما کم تجربگی اجازه نداد تا از تک امتیاز بازی با استقلال محافظت کند. در واقع بازیکنان شمسآذر پس از گل تساوی تصور کردند بازی به پایان رسیده و با توجه به اینکه تیمی جوان و کم تجربه هستند نتوانستند از یک امتیاز به دست آمده در این بازی استفاده کنند. تیم شمسآذر که در نیم فصل اول بازیکنان جوانش را با لیگ برتر آشنا کرده بود، در نیم فصل دوم عملکرد خوبی از خود نشان داد، اما تجربه آنها هنوز به اندازهای نبود که بتوانند در این بازی مهم حرفهای رفتار کنند. در اصل گلی که نازون در آخرین دقایق وقتهای اضافه برای استقلال به ثمر رساند و باعث پیروزی این تیم شد، نتیجه کم تجربگی بازیکنان تیم شمسآذر بود. به طوری که هنوز سوت بازی به صدا درآمده بازی را تمام شده دانسته و بازیکنان استقلال را رها کردند تا آنها به راحتی بار دیگر دروازه شمسآذر را باز کنند.
وحید رضایی که خود به عنوان سرمربی اولین تجربه لیگ برتری خود را سپری میکند، قطعاً از اتفاقات این چنینی درس میگیرد و بدون شک باید شاگردانش را برای ادامه لیگ توجیه کند، چرا که همین ساده انگاری آنها باعث شد تا روند مثبت این تیم در نیم فصل دوم متوقف شود.