شناسهٔ خبر: 77049807 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان کشور اعلام کرد

 توزیع ۱۰ هزار سند در سراسر کشور/ اولویت با دهک‌های پایین و فاقدین مسکن

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان کشور گفت: امسال حدود ۱۰ هزار فقره واگذاری سند در سراسر کشور انجام شد که بیشترین سهم به استان‌های گلستان، مازندران، گیلان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی اختصاص دارد.

صاحب‌خبر -

ابوالفضل شاه‌علی شنبه ۱۸ بهمن در آیین واگذاری سند اراضی علوی به اقشار کم برخوردار مازندران، با اشاره به اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۱، اظهار کرد: امروز ۲۴۰۰ سند از این اراضی در استان مازندران به مناسبت یوم‌الله دهه فجر تقدیم هموطنان شد.

شاعلی اولویت‌های واگذاری را دهک‌های معیشتی پایین، فاقدین مسکن و شغل و خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد برشمرد و از این خانواده‌ها خواست تا برای دریافت سند به بنیاد علوی مراجعه کنند.

 توزیع ۱۰ هزار سند در سراسر کشور/ اولویت با دهک‌های پایین و فاقدین مسکن

رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان در خصوص فرآیند دریافت اسناد توضیح داد: خانواده‌های متقاضی ابتدا باید در استان نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند؛ نیازی به مراجعه حضوری مکرر نیست. پس از اخذ دهک معیشتی و انجام استعلام‌های حمایتی، پرونده‌ها در تهران در کمیته‌ای خاص که با تأکید دکتر دهقان بر تسهیل واگذاری‌ها شکل گرفته، رسیدگی می‌شود. سپس پرونده‌ها به استان برگشته و اقدامات اجرایی تکمیل می‌شود.

 توزیع ۱۰ هزار سند در سراسر کشور/ اولویت با دهک‌های پایین و فاقدین مسکن

وی خاطرنشان کرد: تنها مرحله اولیه، یعنی تشکیل پرونده، بر عهده خود خانواده‌هاست.

انتهای پیام