شناسهٔ خبر: 77047666 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

گوشت قرمز ارزان شد

رکنا اقتصادی: رئیس شورای تامین‌ کنندگان دام از کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار خبر داد و اعلام کرد که با افزایش عرضه گوشت گرم، منجمد و دام زنده، قیمت‌ ها روند نزولی گرفته و به تعادل نزدیک شده است.

صاحب‌خبر -

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام از کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت منطقی هرکیلو گوشت گرم ۸۰۰ هزارتومان تا یک میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و گوشت منجمد ۶۵۰ تا ۹۰۰ هزارتومان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته وی، با توجه به شرایط عرضه این امکان و ظرفیت وجود دارد که هفته پیش رو قیمت گوشت قرمز کاهش یابد چراکه بنابر اقدامات صورت گرفته مقادیر قابل توجهی گوشت در بازار موجود است.

پوریان افزایش عرضه  گوشت گرم و منجمد و دام زنده را علت اصلی کاهش قیمت اعلام کرد و افزود:  با افزایش توزیع پیش بینی می شود که قیمت گوشت به تعادل برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام از کاهش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده از ۵۶۰ هزارتومان به ۴۸۰ تا ۵۰۰ هزارتومان رسیده است.