شناسهٔ خبر: 77047449 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

ترکیه ۲ جاسوس موساد را دستگیر کرد

صاحب‌خبر -
گروه بین‌الملل-رجانیوز: منابع ترکیه‌ای اعلام کردند که سازمان اطلاعات ملی ترکیه، موسوم به «میت» در چارچوب عملیاتی اطلاعاتی با نام «مونیتوم» (MONİTUM)، دو فرد به نام‌های «محمد بوداک دریا» و «ویسل کریموغلو» را به اتهام جاسوسی برای موساد بازداشت کرده است.
 
بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی منابع امنیتی ترکیه، محمد بوداک دریا، مهندس معدن و صاحب یک معدن سنگ مرمر در شهرستان سیلیفکه استان مرسین، از سال ۲۰۰۵ به‌دلیل فعالیت‌های تجاری بین‌المللی خود در حوزه صادرات سنگ، مورد توجه موساد قرار گرفت. 
 
نقطه آغاز ارتباط مستقیم دریا با این شبکه، به سپتامبر ۲۰۱۲ بازمی‌گردد؛ زمانی که فردی با نام مستعار «علی احمد یاسین»، که گفته می‌شود از عوامل موساد و تحت پوشش یک شرکت صوری فعالیت می‌کرد، به دفتر او مراجعه کرد. چند ماه بعد، در ژانویه ۲۰۱۳، دریا با وعده فرصت‌های تجاری به اروپا دعوت شد و در آنجا نخستین تماس مستقیم خود با مأموران موساد را برقرار کرد.
 
انتهای پیام/