شناسهٔ خبر: 77047257 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس پلیس راه استان خبر داد

تقویت گشت پلیس راه در پی بارندگی امروز خوزستان/ همه راه‌ها باز هستند

رئیس پلیس راه خوزستان با اشاره به تقویت تیم‌های گشتی در محورها در پی بارندگی امروز، از باز بودن همه راه‌های استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ سعید حسنوند در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت محورهای استان خوزستان در پی بارندگی‌های امروز ۱۸ بهمن‌ماه اظهار کرد: در حال حاضر در محورهای خوزستان مشکل خاصی در رفت و آمد وجود ندارد؛ در مسیر مسجدسلیمان به سمت اندیکا و لالی مقداری بارندگی وجود دارد اما تردد در این محورها هم در حال انجام است.

 وی با بیان اینکه هیچگونه محدودیت و انسداد مسیر به واسطه ریزش یا موارد دیگر در راه‌های خوزستان اعمال نشده است، ادامه داد: تیم‌های گشتی پلیس راه در این شرایط، تقویت شده‌اند و همه همکاران ما در حوزه راه‌ها با حداکثر توان آماده هستند.

رئیس پلیس راه خوزستان اضافه کرد: در اندیمشک و رامهرمز هم بارندگی پراکنده وجود دارد اما مشکل خاصی گزارش نشده است.

وی با اشاره به دیگر محورهایی که امروز در خوزستان تحت تاثیر بارندگی قرار گرفته‌اند، بیان کرد: در مسیرهای هفتکل - باغملک، باغملک - ایذه، ایذه - دهدز و رامهرمز - هفتکل بارندگی گزارش شده اما هیچ موردی از حادثه یا ترافیک سنگین در مجموع محورهای خوزستان گزارش نشده است.

حسنوند درباره وضعیت محورهای کوهستانی هم گفت: همه محورها باز هستند و خودروهای گشتی نیز در این مسیرها حضور دارند و به تردد رانندگان کمک می‌کنند تا مشکلی به وجود نیاید.

رئیس پلیس راه خوزستان با تاکید بر لزوم توجه کاربران ترافیکی به وضعیت جوی و لغزندگی معابر اضافه کرد: رانندگان در این شرایط حتما سه نکته را رعایت کنند؛ توجه کامل به جلو، رعایت سرعت مطمئن و به حرکت درآوردن خودرو بدون عیب و نقص فنی به ویژه در چراغ‌ها. 

انتهای پیام