شناسهٔ خبر: 77038653 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

همه وظیفه داریم در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا کنیم

حوزه/ امام جمعه قنوات گفت: همه وظیفه داریم در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا کنیم و دیگران را دعوت به این راهپیمایی بزرگ داشته باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام رضا کرمی پور در خطبه های نماز جمعه امروز شهر قنوات استان قم با سفارش نمازگزاران جمعه به تقوا، اظهار داشت: امام زمان علیه السلام انتظاراتی از شیعیان دارد که یکی از آنها تقواست می‌فرمایند فاتقوا الله و سلموا لنا و ردوا الامرالینا یعنی، از خدا بترسید و تسلیم امر ما باشید و کارها را به ما واگذار کنید.

وی در ادامه خطبه اول به مناسبت ایام دهه فجر به یکی از عوامل پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: امام خمینی رضوان الله علیه تجلی سیاسی اسلام بود و باعث شد توده‌های مردم با ایشان همراهی کنند و در هر انقلابی رهبری آن نقش موثری دارد که باعث می‌شود انسجام و سازماندهی نیروها حول محور رهبری قرار بگیرند حضرت امام به عنوان یک مرجع تقلید و فقیهی جامع الشرایط که به زمان و شرایط عصر خویش آگاه بود و تقابل ایشان با حکومت طاغوتی نیز از یک پیشینه مذهبی و تاریخی برخوردار بود.

خطیب جمعه قنوات با اشاره به اینکه علما و مردم از حضرت امام پیروی نمودند و متقاعد شدند که دین اسلام یک دین سیاسی است، ابراز داشت: حضرت امام با این نظریه که یک روحانی نمی‌تواند از دایره سیاست خارج باشد در سخنرانی‌های خود قبل از ورود به ایران و در نجف اشرف بارها این مطلب را گوشزد نموده‌اند و می‌فرمایند، والله اسلام تمامش سیاست است، اسلام را بد معرفی کرده‌اند سیاست مُدُن از اسلام سرچشمه می‌گیرد من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم و تسبیح دست بگیرم، من پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات را برای خود سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم پایگاه استقلال اسلامی اینجاست باید این مملکت را ز این گرفتاری‌ها نجات داد.

حجت الاسلام کرمی‌پور در خطبه دوم با اشاره به راهپیمایی بیست و دوم بهمن و سفارش همگان به حضور در این اجتماع بزرگ سالانه و اینکه امسال از ویژگی خاصی برخوردار است، تاکید کرد: همه وظیفه داریم در این مراسم حضور پیدا کنیم و دیگران را دعوت به این راهپیمایی بزرگ داشته باشیم.

وی در ادامه خطبه دوم در رابطه با آمادگی برای ظهور گفت: اگر بخواهیم در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نقش داشته باشیم باید از خودمان شروع کنیم و بعد در تربیت خانواده مهدوی کوشا باشیم تا بتوانیم ان شاءالله در جامعه تاثیرگذار باشیم.

خطیب جمعه قنوات با توجه به تهدیدات دشمن تاکید کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی که نشانه اقتدار اسلام است. امسال تهدیداتی از جنس ترس و وحشت و ناتوانی دشمن گرفته است اما جمهوری اسلامی که توکل او به خداوند و ایمان مردم می‌باشد با رهبری‌های حکیمانه و مقتدرانه و شجاعانه رهبر معظم انقلاب جواب همه را با حضور ایشان در صحنه‌های مختلف داده شده است امسال هم با حضور در حرم حضرت امام و دیدار با مردم همه توطئه‌های آنها را خنثی کردند.

انتهای پیام