شناسهٔ خبر: 77035856 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خطیب جمعه قم:

خروجی مذاکرات باید اقتدار، امنیت و عزت ملت ایران را تضمین کند

قم - ایرنا- خطیب جمعه قم، با اشاره به آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، گفت: خروجی این مذاکرات باید اقتدار، امنیت و عزت ملت ایران را تضمین کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته قم، اظهار کرد: این گفت‌وگوها برای اتمام حجت با جهانیان انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: مذاکرات فعلی با آمریکا فرصتی برای بیان مواضع جمهوری اسلامی و تعیین خطوط قرمز کشور است و هر تصمیم و خروجی مذاکرات نیز باید اقتدار، امنیت و عزت ملت ایران را تضمین کند.

وی افزود: وزیر خارجه جمهوری اسلامی روانه کشور عمان شد و از چند ساعت قبل مذاکرات آغاز شده تا پیام ایران به جهانیان منتقل، و مواضع کشور مشخص شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر نقش مردم در تقویت موضع کشور تصریح کرد: ملت ایران هر جا نیاز باشد حاضر خواهند بود و اجازه ورود بیگانه به این سرزمین پاک را نمی‌دهند.

خطیب جمعه قم همچنین با ذکر این نکته که اقتدار نیروهای مسلح امروز زبان‌زد دوست و دشمن است، افزود: برخی به دلیل ترس از این اقتدار، مطالبی مطرح می‌کنند اما این انقلاب هم‌چنان با درخشش ادامه خواهد یافت.

حسینی بوشهری با یادآوری توطئه‌های دشمن گفت: ۲ برنامه علیه کشور طراحی شد، یکی در جنگ ۱۲ روزه و دیگری در وقایع دی‌ماه، اما ایران اسلامی با کمک الهی از این چالش‌ها عبور کرد و دشمن نیز آسیب دید.

وی حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در ۲۲ بهمن نیز مردم حماسه دیگری خواهند آفرید، مسوولان باید تلاش کنند تا خروجی اقدام‌های آنان رضایت‌مندی مردم را به همراه داشته باشد.

نایب رئیس خبرگان رهبری در بخشی از سخنان با اشاره به ۱۹ بهمن و سال‌روز بیعت همافران نیروی هوایی با حضرت امام(ره) در سال ۵۷ یادآور شد: این بیعت تمامی آرمان‌های دشمن را در هم شکست و دل‌ها به سمت ایشان گرایش یافت.