طرفداری | عملکرد اندریک در لیون توانسته توجه کارشناسان و هواداران را جلب کند.
نیمفصل اول 26-2025 برای اندریک یک کابوس مطلق بود. ژابی آلونسو هیچ اعتقادی به این مهاجم 19 ساله برزیلی نداشت و غیر از 77 دقیقه حضور در زمین در یک بازی کوپا دل ری، مجموع دقایق بازی او در لیگ قهرمانان و لالیگا به نیم ساعت هم نرسید. با این وجود، انتقال قرضی اندریک به لیون که چند روز قبل از از اخراج ژابی آلونسو از رئال مادرید رسمی شد، شرایط او را کاملاً دگرگون کرد.
اندریک طی چند هفته اخیر بهترین عملکرد ممکن را با پیراهن لیون به نمایش گذاشته و طی 5 بازی، آمار 5 گل و یک پاس گل از خودش ثبت کرده است. کریس، بازیکن برزیلی سابق نسل طلایی لیون در دهه 2000، برای تمجید از هموطنش از کریم بنزما استفاده کرد. در همان تیم لیون بود که بنزما نام خودش را مطرح کرد و در نهایت به رئال مادرید رفت و تاریخسازی انجام داد.
زمانی که کریم بنزما در تیم ما بود و در مسیر تبدیل شدن به یک ستاره جهانی گام برمیداشت، او را از نزدیک تماشا کردم. سبک اندریک هم تقریباً همان است، مخصوصاً داخل محوطه جریمه.
اندریک اما پس از بازی شب گذشته لیون مقابل استادا لاوال در جام حذفی فرانسه، تصمیم گرفت این مقایسه را نپذیرد.
من چند سال نوری با کریم فاصله دارم.