شناسهٔ خبر: 77020079 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

«مارون» اثری درباره شهیدی معروف به چمران جنوب است+فیلم

تهران- ایرنا- کارگردان فیلم «مارون» با اشاره به ساخت ترکیب زندگی‌نامه و اکشن ماجرایی در اثرش گفت: «مارون» اثری درباره شهیدی معروف به چمران جنوب است

صاحب‌خبر -

امیراحمد انصاری، کارگردان فیلم «مارون» پس از نشست پرسش و پاسخ فیلم، در جمع خبرنگاران، در جواب سوال خبرنگار فرهنگی ایرنا و ارتباط دانشگاه فلوریدا و شخصیت فیلم گفت: این شهید در دانشگاه فلوریدا درس خوانده بود و من هم از آن محیط شناختی داشتم که کمک کرد که بتوانیم فیلم را باورپذیر پیش ببریم.

او افزود: ما سعی کردیم این فیلم یک بیوگرافی بر پایه تریلر اکشن جاسوسی باشد که بتوانیم یک قصه بهتر را تهیه کنیم،

انصاری درباره حمایت بنیاد روایت فتح از فیلم «مارون» اظهار کرد: بنیاد سفارش دهنده کار بود، من از فیلمنامه‌ای که خواندم، خوشم آمد نه این یک فیلم سینمایی به اسم «مارون» به تهیه‌کنندگی نویسندگی مهدی صاحبی به کارگردانی من و این درباره به یکی از شهدای بزرگ جنگ ایران شهید هدایت‌الله طیب که معروف بوده به چمران جنوب است. ما قسمتی از زندگی ایشان را که از تحصیلات‌شان در آمریکا و بورس تحصیلی ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۰ را به تصویر کشیدیم.

انصاری درباره فیلمبرداری در آمریکا و ترکیه بیان کرد: ما اصلا در امریکا و ترکیه فیلمبرداری نکردیم، برخی نماهای گذری داریم که در آمریکا فیلمبرداری شده، تمام لوکیشن‌هایی که شما از کاتینز و از دانشگاه می‌بینید در شهر زیبای چوکای تالش برداشت شده و بقیه صحنه‌ها در رباط کریم است. در ترکیه هم فیلمبرداری نداشتیم.

او درباره لهجه‌ آمریکایی بازیگران انگلیسی زبان گفت: بازی کردن صحنه‌های احساسی و صحنه‌های اکشن به زبان انگلیسی برای بازیگری که امریکا زندگی نکرده است و فقط زبان انگلیسی را به خوبی می‌داند سخت است، این را در نظر داشته باشید که زندگی متفاوت است با اینکه شما بشینید و بخواهید دیالوگ برقرار کنید و دیالوگ‌های سخت بگویید.

مصاحبه با کارگردان فیلم مارون