شناسهٔ خبر: 77017470 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز بارش برف در مسیرهای کوهستانی قزوین/ گردنه آوج مه‌آلود و لغزنده است

قزوین - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قزوین از آغاز بارش پراکنده برف در برخی محورهای کوهستانی این استان خبر داد و گفت: در حال حاضر تردد در تمامی جاده‌های ارتباطی استان بدون مشکل و روان است.

صاحب‌خبر -

علیرضا معیری‌پور روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بارش برف از ساعات اولیه صبح امروز در مسیرهای الموت، گردنه طالقان، گردنه قسطین‌لار، محدوده بهرام‌آباد در محور آوج و گردنه سلطان‌بلاغ آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای راهداری استان افزود: راهداران با استقرار در محورهای کوهستانی و برف‌گیر، به‌صورت مستمر وضعیت تردد را رصد کرده و در صورت نیاز، عملیات برف‌روبی و ایمن‌سازی مسیرها را انجام می‌دهند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قزوین خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ‌گونه انسداد یا محدودیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان گزارش نشده و تردد در همه جاده‌ها به‌صورت عادی در جریان است.

معیری‌پور از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی، ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از همراه داشتن تجهیزات ایمنی به‌ویژه زنجیر چرخ اطمینان حاصل کرده و برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.

عکس تزئینی است

رییس پلیس راه قزوین: گردنه آوج مه‌آلود و لغزنده است

رییس پلیس راه استان قزوین نیز با اشاره به بارش پراکنده باران و برف در محورهای مواصلاتی استان، از لغزندگی جاده‌ها و مه‌گرفتگی در برخی گردنه‌ها همانند آوج خبر داد و از رانندگان خواست که با احتیاط کامل تردد کنند.

سرهنگ حسین تقی‌خانی روز چهارشنبه ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم‌اکنون در اغلب محورهای استان شاهد بارش پراکنده باران هستیم که موجب لغزندگی سطح جاده‌ها شده است.

وی افزود: در گردنه آوج مه نسبتا غلیظ گزارش شده و در گردنه‌های کوهین در آزادراه رشت و جاده قدیم رشت نیز مه وجود دارد که البته شدت آن کمتر است.

رییس پلیس راه استان قزوین ادامه داد: در محور الموت نیز بارش پراکنده برف مشاهده می‌شود و وضعیت جوی این منطقه نیازمند توجه ویژه رانندگان است.

سرهنگ تقی‌خانی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای شمال و شمال‌غرب کشور گفت: ترافیک در مسیرهای منتهی به شمال و شمال‌غرب پرحجم است و رانندگان باید با صبر و رعایت مقررات حرکت کنند.

وی در پایان با ارائه توصیه‌های ترافیکی تاکید کرد: با توجه به لغزنده بودن معابر، رانندگان حتما سرعت مطمئنه را رعایت کرده و فاصله طولی مناسب با خودروهای جلویی را حفظ کنند و از سالم بودن وسیله نقلیه خود به‌ویژه برف‌پاک‌کن‌ها اطمینان داشته باشند.

این مسوول راهور از هموطنان خواست که در صورت نداشتن سفر ضروری، سفر خود را به روزهای آینده موکول کنند.