شناسهٔ خبر: 77015651 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

تمجید از ستاره آلمانی

کاراگر: ویرتز دی‌بروینه جدید لیگ برتر است

تمجید از ستاره آلمانی جیمی کاراگر با تغییر نظر درباره ویرتز معتقد است که ستاره آلمانی می‌تواند در فوتبال انگلیس جای اسطوره منچستر‌سیتی را بگیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، فلوریان ویرتز که با قراردادی ۱۱۶ میلیون پوندی در تابستان به لیورپول پیوست، پس از یک شروع ناامیدکننده و ثبت نکردن هیچ گل یا پاس گلی تا اوایل دسامبر، سرانجام به فرم ایده‌آل خود بازگشته است. این ستاره آلمانی در هفت بازی اخیر لیگ برتر چهار بار گلزنی کرده و در لیگ قهرمانان اروپا نیز مقابل قره‌باغ پایش به گلزنی باز شده است.

جیمی کاراگر، کارشناس اسکای اسپورت که پیش از این از عملکرد ویرتز انتقاد کرده بود، اکنون با تمجید از پیشرفت او، این بازیکن را با بزرگانی چون کوین دی‌بروینه مقایسه می‌کند و معتقد است او می‌تواند جای خالی چنین اسطوره‌هایی را در سطح اول فوتبال انگلیس پر کند.

کاراگر: ویرتز دی‌بروینه جدید لیگ برتر است

کاراگر گفت: «ویرتز مدام بهتر می‌شود. در نهایت، این مشعل باید دست‌ به‌ دست شود و تردیدی نیست که این پسر کیفیت واقعی دارد. لیگ برتر کوین دی‌بروینه را از دست داده اما ویرتز را به دست آورده است. ما درباره بازیکنان خاصی صحبت می‌کنیم که وارد لیگ ما می‌شوند. من زیاد بازی‌اش را دیده‌ام و فکر کرده‌ام آیا می‌تواند به سطح کوین دی‌بروینه برسد یا نه. وقتی ویرتز را تماشا می‌کنم، فکر می‌کنم می‌تواند از نظر زیبایی بازی شبیه داوید سیلوا باشد اما انگار کمی از هر دو را دارد.

مطمئن نیستم به آمار و ارقامی برسد که دی‌بروینه به آنها رسید. اما درباره شروع کند... یکی از آن بازی‌ها خارج از خانه مقابل سیتی بود و گری نویل گفت او آن‌جا شبیه یک پسر بچه به نظر می‌رسید. حالا این آخر هفته سیتی را در آنفیلد پیش رو دارد. او با اعتماد به‌ نفس بازی می‌کند. از یک پسر بچه به بازیکنی مطمئن تبدیل شده و این فرصت بزرگی است تا جواب نویل را بدهد.»

انتهای پیام/