شناسهٔ خبر: 77000670 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

آخرین وضعیت گذرگاه رفح بعد از بازگشایی

شهروندان فلسطینی که پس از بازگشایی گذرگاه رفح به نوار غزه بازگشتند، تجربه خود در عبور این گذرگاه را یک مصیبت طولانی توصیف کردند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

گذرگاه رفح به تازگی از هر ۲ جهت به‌طور محدود بازگشایی شده و نخستین گروه از فلسطینیان از طریق این گذرگاه وارد نوار غزه شدند.

آنها از انتظار‌های طولانی شکایت داشتند، چرا که نیمه‌شب به مجتمع پزشکی ناصر رسیده بودند، با وجود اینکه از صبح در سمت مصری مرز بودند.

در یک حادثه مرتبط، چند زن جوان از طرف نظامیان صهیونیست، چشم‌بند زده شده و با تهدید به دستگیری، از آنجا منتقل شدند.

ده‌ها فلسطینی پس از اینکه بدون هیچ توضیحی برگردانده شدند، مجبور به بازگشت به العریش مصر شدند.

تنها پانزده فلسطینی توانستند از طریق این گذرگاه، غزه را ترک کنند؛ پنج بیمار و ده همراه، پس از آنکه مقام‌های رژیم صهیونیستی از تأیید فهرست مسافران خودداری کردند.

قرار بود گذرگاه روز دوشنبه در هر دو جهت بازگشایی شود، با این انتظار که تعداد مسافران از چند ده نفر تجاوز نکند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی از بازگشایی گذرگاه رفح برای افراد در هر دو جهت، طبق توافق‌های انجام شده، خبر داد.

طبق این توافق‌ها، روزانه ۱۵۰ نفر از نوار غزه خارج می‌شوند، در حالی که ۵۰ نفر اجازه ورود از مصر به نوار را خواهند داشت.

این گذرگاه از طرف تیم ماموریت کمک مرزی اتحادیه اروپا (EUBAM)، در چارچوب یک سازوکار بین‌المللی و با هماهنگی طرف مصری اداره خواهد شد.

طبق این اطلاعیه، این گذرگاه روزانه شش ساعت، از ساعت ۹ صبح تا ۳ بعد از ظهر، فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام/