شناسهٔ خبر: 76991730 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افتتاح و کلنگ‌زنی 65 پروژه در سوادکوه

دهه فجر 65پروژه به صورت افتتاح و کلنگ‌زنی با اعتبار 445 میلیارد تومان در سوادکوه اجرا و بهره‌برداری می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، رمضان پاریاو سوادکوهی فرماندار شهرستان سوادکوه در نشست خبری به مناسبت آغاز دهه فجر ضمن گرامی داشت نام و یاد شهدا و امام شهدا و گرامی داشت دهه فجر با بیان اینکه انقلاب اسلامی از روز اول شروع فعالیت خود در سال 57 و بعد فنا رفتن حکومت ستم‌شاهی مورد هجمه دشمنان قرار گرفت، گفت: دشمنان موفقیت ایران را نمی‌توانستند ببیند، آمریکا توطئه‌های زیادی کرد اما اراده مردم و رهبری بنیانگذار جمهوری اسلامی و بعد آن رهبر انقلاب نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد، چالش‌ها اولین بار نبود و آخرین بار نخواهد بود، مردم باهوش و بصیر هستند به هوش و ذکاوت مردم ایران باید نمره داد.

وی، افزود:مردم موقعیت شناس هستند و قدر داده‌های خود را می‌دانند، دشمن با روش‌های مختلف دشمنی می‌کند اما هوشیاری مردم آنان را به زانو درآورد، دشمنان بارها تلاش کردند کشور را دچار جنگ کنند چه سخت چه نرم.

فرماندار سوادکوه با اشاره به رفتار اتحادیه اروپا در مقابل سپاه پاسداران، تصریح کرد: ما جنایت‌های داعش را دیدیم، سپاه پشت داعش را به خاک مالید، این‌ها زخم خورده سپاه هستند، جمهوری اسلامی نذاشت خون مردم دنیا ریخته شود هرچند با خیانت عده‌ای در کشورهای اسلامی سوریه تسخیر شد .
پاریاو سوادکوهی جنگ اقتصادی را یکی از عرصه‌های جنگ دانسته و افزود:ما تحریم قدرت‌های برتر علیه جمهوری اسلامی هستیم، تحریم تاثیر می‌گذارد اما ما را ناامید نمی‌کند.

وی، بیان کرد: اثرات کار فرهنگی ما در جامعه کم است هر چقدر برنامه‌ریزی فرهنگی کنیم کم است،دشمن برنامه‌ریزی‌اش را از 30 سال قبل انجام داده است، فرزندان ما براساس فضای مجازی و میل دشمن زندگی می‌کنند باید حتما طرحی اندیشیده شود.

او با اشاره به اغتشاشات اخیر درمورد وظایف رسانه‌ها، اظهار داشت: اغتشاشات تمام شد آیا مشکل اقتصادی نداریم؟ دشمن برنامه‌اش این بود ضربه خود را بزند و علیه نظام دشمن در داخل درست کند و ابزار کافی برای براندازی نظام را داشته باشد، رسانه بصیر باشد، به عنوان رسانه وظیفه تبیین در این حوزه‌ها را داریم، همان‌طور که دشمن از ابزارهای مختلف استفاده و خبر کذب می‌دهد ما واقعیت جامعه را تبیین کنیم، اساس کار فرهنگی تبیین است،امروز کاشتن بذر ناامیدی در جامعه خیانت به خون شهدا و مردم است ما امروز به وحدت احتیاج داریم، دغدغه ما این باشد که این نسل و جامعه را نسبت به انقلاب آگاه کنیم، جوانان سراسر دنیا به نظام ما غبطه می‌خورند، انقلاب ما انقلاب ایدئولوژیک است و پای آرمان‌های خود هستیم.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه در هر دولتی براساس برنامه‌های دولت اتفاقات خوب زیادی رقم می‌خورد، گفت: از سال گذشته تا پایان سال کارهای نیمه تمام و حتی تا امسال هم هنوز کارهای نیمه تمامی که در ادوار گذشته بوده انجام می‌شود، تمرکز همه برای به سرانجام رسیدن پروژه‌های نیمه تمام بود. 

وی، خاطرنشان کرد: در سال 1404 با دو مرحله آسیب جدی مواجه شدیم یکی جنگ 12 روزه و یکی هم اغتشاشات اخیر بود، بارش برف بی سابقه نیز در سوادکوه داشتیم که در پی آن کلی خسارت دیدیم،این ها مسائلی است که ضربه‌هایی از لحاظ مالی می‌بینیم، راه‌ها آسیب دید رانش و لغزش را در پیش داریم، زیرساخت‌ها آسیب دید پیگیر هستیم تا منابعی اختصاص یابد. 

پاریاو سوادکوهی با اشاره به اعتباری که قرار بود برای لغزش و رانش مازندران اختصاص یابد، یادآور شد: قرار بود 345 میلیارد تومان اعتبار برای مازندران در بحث لغزش و رانش در نظر گرفته شود، در حالی که برای بحث لغزش و رانش سوادکوه 375 میلیار تومان برآورد داشتیم اما به دلیل جنگ 12 روزه این مبلغ اختصاص پیدا نکرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان سوادکوه ضمن تشریح برنامه‌های دهه فجر امسال، عنوان کرد: امسال دهه مبارک فجر در شرایطی رقم می‌زنیم که بیش از 50 برنامه فرهنگی، اجتماعی و عمرانی داریم. 

وی درمورد افتتاح پروژه‌ها، گفت: تعداد 62 پروژه افتتاحی به ارزش 385 میلیارد تومان داریم، همچنین 3 پروژه کلنگ‌زنی به ارزش حدود 60 میلیارد تومان داریم که مربوط به اداره راه است. 

پاریاو سوادکوهی، افزود: مجموع مبلغ کل این پروژه‌ها به ارزش 445میلیارد تومان است که توسط 13 دستگاه اجرایی در شرف اجرا و بهره‌برداری قرار دارد که این دستگاه‌ها شامل ارتباطات و فناوری اطلاعات، راهداری، ورزش و جوانان، منابع طبیعی، بهزیستی، هواشناسی، شهرداری، بنیاد مسکن، آب منطقه‌‌ای، آبفا، توزیع برق، گاز و کمیته امداد هستند.

فرماندار سوادکوه، یادآور شد: بقیه دستگاه‌ها برنامه داشتند اما هنوز اتمام نیافت و به دهه فجر نرسیدند، از نظر تعداد پروژه‌ها بالاترین تعداد مربوط به اداره توزیع برق با 19 پروژه با مبلغ 23میلیارد تومان و از نظر بیشترین مبلغ اداره کل راهداری با مبلغ بیش از 173 میلیارد تومان است.

انتهای پیام/