شناسهٔ خبر: 76980496 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

رادیو و تلویزیون

واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر | احسان علیخانی به سیم آخر زد

شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر باعث واکنش افراد مشهور فرهنگی، ورزشی و سیاسی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین، انتشار ویدیویی از برنامه «خط‌خطی» شبکه «افق» که در آن مجری به اسم «محمدحسین محبی» با لحنی تمسخرآمیز محل نگهداری پیکر جان‌باختگان حوادث اخیر را به شوخی و نظرسنجی طنز تبدیل می‌کند، در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشته است.

در پی این اتفاق صداوسیما اعلام کرد که مدیر شبکه افق را برکنار کرده و پخش برنامه توقیف شده است.

احسان علیخانی علیه صداوسیما به سیم آخر زد

احسان علیخانی با انتشار یک استوری در اینستاگرام به توهین عجیب مجری شبکه افق به جانباختگان دی ۱۴۰۴ واکنش نشان داد.

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

رشیدپور کمپین عزل رئیس صداوسیما راه انداخت

رضا رشیدپور مجری پیشین صداوسیما بعد از اقدام جنجالی و توهین آمیز شبکه افق، با انتشار یک استوری اینستاگرامی، کمپین برکناری رئیس سازمان صداوسیما را راه انداخت و نوشت: عزل پیمان جبلی یک مطالبه حداقلی است.

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

محسن کیایی خطاب به صداوسیما: بی‌ادبی کردید

محسن کیایی به اظهارات توهین‌آمیز مجری صداوسیما درباره جانباختگان حوادث اخیر واکنش نشان داد.

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

سارا منجزی‌پور: باید از فولاد باشیم تا دوام بیاوریم

سارا منجزی‌پور با انتشار متنی از سیمین دانشور به اتفاقات اخیر واکنش نشان داد.

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

استوری تهدیدآمیز و تند بهاره افشاری علیه مجری شبکه افق

بهاره افشاری نسبت به اظهارات توهین‌آمیز مجری شبکه افق درباره کشته‌شدگان حوادث اخیر واکنش تندی نشان داد. افشاری با انتشار استوری‌ای در صفحه شخصی خود، خشم و اعتراضش را نسبت به این صحبت‌ها ابراز کرد.

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

واکنش تند حامد ل ک

حامد لک نسبت به اظهارات توهین‌آمیز مجری شبکه افق درباره کشته‌شدگان حوادث اخیر واکنش تندی نشان داد و در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی، کل صداوسیما را زیر سؤال برد.

او در این پیام نوشت: «یک نفر چندین سؤال از همان جنس طرح کرده،

یک نفر از بین سؤال‌ها یکی را انتخاب کرده،

یک نفر آن را تایپ کرده،

یک نفر با نرم‌افزارهای گرافیکی کادر کشیده،

یک نفر آن کادرها را تنظیم کرده،

یک نفر مقابل دوربین‌ها لبخند زده و خوانده،

یک تیم فیلمبرداری کرده،

یک نفر دوربین‌ها را سوییچ کرده،

یک نفر تلاش کرده صدا واضح باشد،

یک تیم بازبینی و تأیید کرده تا برای پخش آماده شود…

و سؤال من این است: چطور ممکن است این اندازه بی‌شرم بود؟ با چه وجدان یا خوراکی؟»

محمدحسین محبی,واکنش‌ها به شوخی توهین آمیز مجری صداوسیما با جان باختگان اعتراضات اخیر

جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود

جوادی یگانه، جامعه شناس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در جامعه‌ای که همه چیز دوقطبی شده، نارضایتی از عملکرد صدا و سیما از معدود اموری است که همه بر آن اتفاق دارند؛  انسان و خونش در آن حرمت ندارد. 

وی افزود: برکناری فوری رئیس صدا و سیما و اخراج او از هیئت دولت بر سرمایه اجتماعی نظام می‌افزاید. تغییر رویه صداوسیما نماد و‌ نشانه عزم اصلاح در نظام است.

غلامحسین کرباسچی: خروجی صداوسیما برای مردم چیزی جز خشم و ناراحتی نیست

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی و مدیرمسئول روزنامه «هم‌میهن» درباره این موضوع به «انتخاب» گفت: «نوع رویکردی که صداوسیما در برنامه حاشیه‌سازش در پیش گرفت، بیش از آن‌که حتی از سر لجبازی باشد، ناشی از جهالت است. البته اولین‌بارشان نیست و بارها چنین رفتارهایی از صداوسیما دیده شده است. یک مشت آدم جاهل و متعصب که مردم را درک نمی‌کنند و اصلا نمی‌دانند مردم و کشور چه می‌خواهند و تازه‌ به‌ دوران‌ رسیده‌هایی که هیچ سواد اجتماعی ندارند، نشسته‌اند و به خیال خود برنامه می‌سازند.

وی افزود: باور کنید که حتی یک صفحه درباره جامعه و اخلاق اجتماعی کتاب نخوانده‌اند که اگر خوانده بودند وضعیت صداوسیما به اینجا نمی‌رسید. واقعیت این است که یک مشت آدم لمپن و بی‌سواد در صداوسیما نشسته‌اند که حقوق بسیار بالا و مزایای کلان می‌گیرند و همین دولت آقای پزشکیان هم با افزایش بودجه صداوسیما مدام آنها را چاق‌تر می‌کند! آنها نه جوانان جامعه را می‌شناسند و نه حتی یک‌‌بار برنامه‌ای ساخته‌اند که تأثیرگذار باشد و به درد جامعه بخورد. من که شخصا حالم از دیدن صداوسیما بد می‌شود اما اگر گاهی و به صورت گذری برنامه‌ای از صداوسیما را ببینم سریع تلویزیون را خاموش می‌کنم زیرا واقعا تحمل دیدنش را ندارم. خروجی صداوسیما برای مردم چیزی جز خشم و ناراحتی نیست».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «من بعید می‌دانم صداوسیمای کنونی صدای حاکمیت باشد. با شناختی که از روحانیون داریم به هر حال با هر نقد و نظری اما یک روحانی در حوزه حداقل یک سال درس بلاغت می‌خواهند. بلاغت یعنی سخن‌گفتن، متناسب با مقتضای حال. علما می‌دانند که چگونه باید حرف بزنند که بر مخاطب اثر بگذارد. اگر کسی کمترین درک واقعی از مردم داشته باشد، چنین حرف‌هایی نمی‌زند؛ اینکه مثلا برنامه‌ای بسازند که سر سفره آبگوشت درباره سیاست حرف بزنند چیزی جز جهل نیست. رویکرد صداوسیما برآمده جهالت، بی‌سوادی و فرصت‌طلبی است و تصور نمی‌کنم مجموعه حاکمیت این رفتار عجیب را بپسندد».

کرباسچی در پایان درباره توقیف اخیر روزنامه «هم‌همیهن» هم گفت: «توقیف هم‌میهن محصول بی‌عرضگی وزارت ارشاد و معاونت مطبوعاتی است؛ فردی در آنجا نشسته است که جایی که به‌محض این‌که کسی زنگ می‌زند، چون بی‌جنبه‌ است و به میز چسبیده‌، فورا دست‌وپایش را گم می‌کند و دست به اقدامی می‌زند. این همه مدت آقای پزشکیان تبلیغ کرد که کارشناس امر مطبوعات می‌گذارم، اما در عمل فردی منصوب شده که هیچ درکی از رسانه و تأثیر رسانه ندارد. از آن‌سو هم دعوای سیاسی میان اعضای هیئت نظارت جریان دارد. من به بچه‌های روزنامه گفته بودم که اگر خبری از برخی از اعضای هیئت نظارت بیرون آمد اسمشان را در روزنامه نیاورید زیرا حرف‌های آنها را برای کشور مضر می‌دانم. آنها هم حالا انتقامشان را در همان هیئت نظارت گرفته‌اند. با وجود آنکه شخص وزیر فردی نجیب است اما انتخاب‌هایش مملو از ایراد بوده است».

انتقاد تند علی قلهکی از صداوسیما: می‌خواهیم مجددا ملت را کف خیابان ببینیم؟!

علی قلهکی فعال رسانه ای اصولگرا با انتقاد شدید از صداوسیما در ایکس نوشت: 

۱. صداوسیما در شامِ ۱۸ دی۱۴۰۴ در گزارشی دروغ، فراخوان را ساعت ۱۸ شب دانسته بود (در صورتیکه ساعت اصلی فراخوان ساعت ۲۰ بود) و با فرستادن خبرنگاران‌ش به سطح خیابان، تجمع را شکست خورده نامیده و باعث تحریک شدید آنان شد!

۲. صداوسیما مجددا با گزارشی دروغ درباره فیلمِ «سپهر بابا کجایی»، خانواده «سپهر ابراهیمی» را به جای خانواده «سپهر شکری» جا زد و باعث گردید آن افرادی که فیلم ۱۲ دقیقه‌ای گشت‌وگذار پدر یکی از کشته‌های اخیر را در کهریزک ندیده بودند نیز، فیلم کاملِ آن اتفاق تلخ را ببینند و نظام را دروغگو بدانند!

۳. امروز هم صداوسیما با تمسخر شهدا و کشته‌های روزهای ۱۸ و ۱۹ دی۱۴۰۴، در حال آتش زدن دلِ پدر و مادر شهدا و کشته‌های اخیر است!

پی‌نوشت: دقیقا چه اتفاقی باید در ایران بیافتد که مسئولان تصمیم به تغییر بگیرند؟! می‌خواهیم مجددا ملت را کف خیابان ببینیم؟!