شناسهٔ خبر: 76977298 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

در قسمت جدید «مسکن ۳۶۰» مشاهده کنید؛

اجاره ۱۴۰۵ زیر سایه کدام تورم؟

دنیای اقتصاد: سال ۱۴۰۵ در حالی نزدیک می‌شود که چشم‌انداز بازار اجاره همچنان با ابهام همراه است. در شرایطی که تورم عمومی روندی افزایشی دارد و رشد قیمت مسکن وارد فاز کم‌شتاب‌تری شده، پرسش اصلی این است که اجاره‌بها در سال آینده از کدام متغیر اثر خواهد پذیرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ در این قسمت از «مسکن ۳۶۰»، با اتکا به داده‌های ۳۴ ساله بازار مسکن، تورم عمومی و اجاره‌بها بررسی می‌شود تا روشن شود چرا الگوی سنتی تبعیت اجاره از قیمت مسکن در دهه‌های اخیر تغییر کرده و نقش تورم عمومی پررنگ‌تر شده است.

فرید قدیری، دبیر بخش مسکن روزنامه دنیای اقتصاد، توضیح می‌دهد در این شرایط کدام سناریو برای رشد اجاره‌بها در سال ۱۴۰۵ محتمل‌تر است و فشار اصلی بازار اجاره از چه مسیری به خانوارهای مستأجر منتقل می‌شود.

در نهایت این پرسش باقی می‌ماند: سال ۱۴۰۵ آغاز موج تازه‌ای از فشار بر بازار اجاره خواهد بود یا دوره‌ای از تعدیل و توقف موقت؟