شناسهٔ خبر: 76976518 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افتتاح 159 پروژه دهه فجر در سمنان

فرماندار سمنان از افتتاح 159 پروژه عمرانی و اقتصادی مرکز استان سمنان همزمان با دهه مبارک فجر خبرداد.

صاحب‌خبر -

مهدی صمیمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، بیان کرد: همزمان با دهه مبارک فجر سال 1404، تعداد 159 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در شهرستان سمنان با اعتباری بالغ بر 4 هزار و 656 میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد که زمینه اشتغال مستقیم 494 نفر را فراهم خواهد کرد.

صمیمیان اظهار داشت: امسال مجموعه‌ای گسترده از پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف آماده افتتاح شده که نشان‌دهنده استمرار روند توسعه و توجه جدی به ارتقای زیرساخت‌ها و رونق اقتصادی شهرستان است.

وی با بیان اینکه از مجموع پروژه‌های قابل افتتاح، 133 پروژه مربوط به بخش عمرانی است، افزود: این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر 3 هزار و 854 میلیارد تومان اجرا شده و حوزه‌هایی نظیر راه و شهرسازی، خدمات شهری و روستایی، آب و فاضلاب، برق، گاز، آموزش، بهداشت و درمان و سایر زیرساخت‌های خدماتی را در بر می‌گیرد.

فرماندار سمنان ادامه داد: در بخش سرمایه‌گذاری نیز 26 پروژه با مجموع اعتبار 802 میلیارد تومان در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید که نقش مؤثری در تقویت تولید، افزایش ظرفیت‌های اقتصادی و حمایت از بخش خصوصی ایفا می‌کند.

صمیمیان با اشاره به آثار اجتماعی و اقتصادی این پروژه‌ها تصریح کرد: با بهره‌برداری از مجموع 159 پروژه، برای 494 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد که این موضوع گامی مهم در مسیر کاهش نرخ بیکاری و تقویت معیشت شهروندان به شمار می‌رود.

وی دهه فجر را فرصت مناسبی برای بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: پروژه‌های دهه فجر شهرستان سمنان با رویکرد عدالت‌محوری، توسعه متوازن و پاسخگویی به مطالبات مردم برنامه‌ریزی شده و تلاش شده است نیازهای اساسی مناطق مختلف شهرستان در آن‌ها لحاظ شود.

فرماندار سمنان در پایان گفت: برنامه‌های افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌ها با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در طول دهه فجر برگزار خواهد شد و جزئیات هر طرح به صورت جداگانه اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام/363/