شناسهٔ خبر: 76975985 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون والیبال | لینک خبر

تعداد بردهای چادرملو دو رقمی شد

صاحب‌خبر -

تیم چادر ملو اردکان با پیروزی سه بر دو برابر استقلال گنبد در هفته سیزدهم لیگ برتر مردان تعداد بردهای خود در این فصل از رقابت‌ها را دو رقمی کرد.


به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، هفته سیزدهم و پایانی دور رفت مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران امروز (یکشنبه دوازدهم بهمن) با هفت دیدار در دو سالن زنده‌یاد یزدانی خرم و خانه والیبال تهران پیگیری می‌شود.

در نخستین دیدار این هفته لیگ برتر مردان در خانه والیبال تهران تیم‌های چادر ملو اردکان و استقلال گنبد از ساعت ۱۴ به مصاف یکدیگر رفتند و نماینده اردکان سه بر دو به پیروزی رسید.

شاگردان علیرضا طلوع‌کیان سرمربی تیم چادرملو در ست‌های سوم و چهارم این دیدار ۲۵ بر ۱۷ و ۲۵ بر ۲۲ نتیجه را واگذار کردند، اما در سه ست اول، دوم و پنجم این مسابقه با امتیازهای ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۰، و ۱۵ بر ۱۲ به پیروزی رسیدند تا ضمن کسب دهمین برد خود در این فصل، تعدادهای پیروزی‌های این تیم دو رقمی شود.

تیم چادرملو اردکان این بازی را با ترکیب ابراهیم بزمونه، امین درغنه، امیر پژومان، محمد امین حیدری، آرمین قلیچ نیازی، محسن دلاوری و حسین حاجی کلاته (لیبرو) آغاز کرد و در مقابل تیم استقلال گنبد نیز با ترکیب مهرداد اولادی، مهرداد شیبانی، قاسم کارخانه، سید امین علوی، محمد رئوف خوشحال، محمد باقری و موسی سخاوی (لیبرو) وارد میدان شد.

بهرام سلیمانی و مسعود ذوقی ناظران فنی و داوری این دیدار بودند که به مدت ۱۵۹ دقیقه طول کشید.

قضاوت این مسابقه را محمدرضا درفش کاویان برعهده داشت و مهدی نویدی نو داور دوم و امید فولادی وندا هم داور ویدئوچک بود. تیم استقلال در این بازی اخطار تاخیر دریافت و کرد و سرمربی این تیم نیز یک کارت قرمز گرفت. همچنین امین درغنه بازیکن تیم چادر ملو یک کارت زرد دریافت کرد.

چادرملو اردکان در حال حاضر با ۱۰ برد و ۲۷ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار گرفت تا نتایج دیگر بازی های این هفته جایگاه نهایی این تیم را مشخص کند.

استقلال گنبد نیز که در قعر جدول قرار دارد، در این بازی کام بک ناقص داشت و در نهایت یازدهمین شکست فصل خود را تجربه کرد اما یک امتیاز به دست آورد تا با دو برد، ۶ امتیازی شود.