شناسهٔ خبر: 76974177 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ترویج پوشاک ایرانی ـ اسلامی در جشنواره ملی "خرم‌دخت" ‌

مسئول بسیج جامعه زنان استان لرستان گفت: جشنواره ملی پوشاک ایرانی اسلامی « خرم دخت» برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم درخرم‌آباد، افتتاحیه جشنواره استانی "خرم دخت " امروز در اولین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران ، با حضور سرهنگ فریبرز حاتمی معاون اجرایی سپاه لرستان، محمد محمودوند مسئول بنیاد تعاون بسیج استان لرستان، اصحاب رسانه و مسئولین و علاقه‌مندان به پوشش ایرانی اسلامی در ساختمان ارشاد اسلامی شهرستان خرم آباد برگزار شد.

سیده ریحانه رحیم زاده اظهار کرد: برگزاری جشنواره ملی پوشاک ایرانی اسلامی « خرم دخت» از طریق صدا و سیما و سایر رسانه ها با تبلیغات گسترده انجام‌گرفت، تصریح کرد: این جشنواره با هدف توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموزان و عموم در زمینه طراحی و دوخت پوشاک برگزار شد.

رحیم زاده عنوان کرد: جشنواره ملی پوشاک ایرانی اسلامی « خرم دخت» در سه بخش اصلی طراحی، دوخت و پژوهش برگزار می‌شود. یکی از اهداف این جشنواره، تمرکز بر پوشش‌های اجتماعی و مانتو است.

وی افزود: محورهای اصلی حوزه پژوهش شامل تاریخ و فرهنگ، اقتصاد، هویت و تمدن‌سازی، بهداشت و سلامت، و فناوری و تکنولوژی است. این بخش با همکاری اساتید و پژوهشگران از دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی، فعالیت داشته.

 رحیم زاده، هدف اصلی این جشنواره را ایجاد جریانی در عرصه مد و لباس و تولید پوشاک عفیفانه دانست و گفت: پس از انتخاب آثار در مرحله استانی، بهترین آثار به مرحله کشوری این جشنواره ارسال خواهند شد و در آنجا رقابت خواهند کرد.

مسئول جامعه زنان سپاه لرستان بیان کرد: جشنواره « خرم دخت» فرصتی استثنایی برای هنرنمایی و نمایش خلاقیت‌های دختران جوان و بانوان استان لرستان خواهد شد. و فرصتی مناسب برای تمامی فعالان حوزه مد و لباس است. از عموم مردم، تمامی دستگاه‌ها و اداراتی که در عرصه فرهنگ فعالیت می‌کنند، دعوت می‌شود تا در این جشنواره دیدن کنند. 

وی بیان کرد: این جشنواره ها می‌تواند به ارتقای فرهنگ پوشش در استان لرستان کمک کند و ما امیدواریم که با دست یاری یکدیگر، بهترین برنامه‌ای که شایسته شخصیت والای بانوی بزرگ اسلام ، حضرت فاطمه الزهرا(س) سلام الله علیها باشد، برگزارشود.

وی خاطرنشان کرد: از مدیر این جشنواره مریم سپهوند و دبیر جشنواره لیلا پهلوانی، از فعالان برجسته و شناخته شده در زمینه طراحی و مد و لباس است. وی چندین سال است که در این حوزه فعالیت می‌کند و خدمات ارزشمندی به جامعه ارائه داده است. امید است با توفیق الهی و همکاری‌های جمعی، شاهد برگزاری موفق این جشنواره و نقش‌آفرینی مؤثر خواهران در این رویداد باشیم.

 مسئول جامعه زنان سپاه لرستان گفت: این نمایشگاه از امروز 12 بهمن ماه بمدت 2 روز در نگارخانه ارشاد اسلامی شهرستان خرم آباد واقع در میدان کیو برگزار و مورد بازدید عموم است.

انتهای پیام/