شناسهٔ خبر: 76973198 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

ترامپ: جفری اپستین هرگز دوست من نبوده است

دونالد ترامپ ارتباط با اپستین را رد کرد و از شکایت قضایی علیه مایکل وولف نویسنده آمریکایی خبر داد.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به انتشار تازه‌ترین مجموعه اسناد جفری اپستین مجرم جنسی، هرگونه دوستی با او را رد کرد و از احتمال طرح شکایت قضایی علیه مایکل وولف، نویسنده آمریکایی، خبر داد.

ترامپ در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در هواپیمای ریاست‌جمهوری اعلام کرد اپستین هرگز دوست او نبوده و مدعی شد این فرد به همراه مایکل وولف برای آسیب زدن به کارزار سیاسی‌اش تلاش کرده است. او گفت اسناد تازه منتشرشده نشان می‌دهد اپستین علیه او اقدام کرده و ارتباط آنها برخلاف برخی ادعا‌ها بوده است.

وزارت دادگستری آمریکا اخیراً بیش از ۳ میلیون صفحه از اسناد مرتبط با جفری اپستین را منتشر کرده است؛ اسنادی که بخشی از آن شامل مکاتبات اپستین با مایکل وولف می‌شود. ترامپ با اشاره به این اسناد، وولف را نویسنده‌ای کم‌اهمیت توصیف کرد و گفت به‌طور قطع علیه او اقدام قضایی خواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین احتمال داد علیه املاک و میراث اپستین نیز شکایت مطرح شود. او تأکید کرد محتوای این اسناد نه‌تنها اتهامی علیه او ایجاد نمی‌کند، بلکه نشان می‌دهد اپستین درصدد ضربه زدن به وی بوده است.