شناسهٔ خبر: 76971681 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

بهره‌برداری از خط راه‌آهن چابهار - زاهدان تا پایان سال جاری

وزیر راه وشهرسازی گفت: خط راه آهن چابهار - زاهدان تا پایان سال جاری تکمیل می رسد و به بهره برداری خواهد رسید. بر این اساس بندر چابهار به شبکه ریلی کشور متصل خواهد شد.

صاحب‌خبر - بهره‌برداری از خط راه‌آهن چابهار - زاهدان تا پایان سال جاری
تین نیوز |

وزیر راه وشهرسازی گفت: خط راه آهن چابهار - زاهدان تا پایان سال جاری تکمیل می رسد و به بهره برداری خواهد رسید. بر این اساس بندر چابهار به شبکه ریلی کشور متصل خواهد شد. این مسیر مهم ریلی در مراحل پایانی اجرا است و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است تا پایان سال به بهره برداری برسد.

تأکید بر نقش راهبردی وزارت راه و شهرسازی در تکمیل کریدورهای ملی و منطقه‌ ای

لایحه ساماندهی بافت های فرسوده و حاشیه ای به مجلس ارسال شد

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا،  فرزانه صادق مالواجرد در جریان سفر به استان مرکزی و در دیدار با نماینده ولی فقیه در این استان، افزود: خط راه آهن چابهار - زاهدان یکی از طرح های بزرگ راهبردی در بخش حمل و نقل ریلی است که اتصال بندر استراتژیک شهید بهشتی چابهار به شبکه ریلی سراسری را ممکن می کند.

وی به مزایا و دستاوردهایی که خط راه آهن چابهار - زاهدان به لحاظ توسعه ترانزیتی و رشد اقتصادی با خود به همراه دارد اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: این خط راه آهن ریلی نقش مهمی در توسعه ترانزیت، حمل ونقل کالا و رشد اقتصادی استان سیستان و بلوچستان و همچنین تمامی کشور دارد.

وزیر راه وشهرسازی به ساماندهی بافت های حاشیه ای اشاره کرده و اظهار داشت: لایحه ساماندهی بافت های حاشیه ای به تازگی مصوبه دولت را گرفته و به مجلس رفته است. از طریق این لایحه تمام منازل واقع شده در بافت های حاشیه ای سنددار می شوند و زیرساخت های این مناطق زیر فراهم شده است.

صادق مالواجرد تصریح کرد: دولت چهاردهم توجه و نگاه ویژه به مناطق حاشیه ای دارد و این مهم نقش موثری در توسعه عدالت دارد. بیشترین سفر اینجانب از زمان حضور در وزارت راه وشهرسازی به استان سیستان و بلوچستان بوده است. شخص رئیس جمهور حساسیت ویژه برای حل مسایل و مشکلات این استان دارد.