شناسهٔ خبر: 76971448 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طلیعه فجر انقلاب در مدارس لرستان

خرم‌آباد - ایرنا - طلوع نور انقلاب بهمن ۵۷ در دلهای دانش‌آموزان ایران اسلامی تابشی روح افزا یافت و امروز همچنان بعد از گذشت ۴۷ سال نوای انقلاب، طنین آزادگی و ظلم ستیزی در مدارس این مرز و بوم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا طلیعه فجر انقلاب در سال ۵۷ به رهبری امام راحل مشت محکمی بر دهان تمای یاوه گویان و زورگویان زمانه و خط بطلانی بر همینه پوشالی و دروغین زمان بود تا نمادی همیشگی برای ظلم ستیزی و آزادگی ملت همیشه سربلند ایران باشد.

امروز در حالی تلالو نور انقلاب آمیخته با جان و روح ملت ایران است که در طی سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در بزنگاه های حساس، حماسه سازان حمایت از انقلاب اسلامی و ارزش های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند.

فجر انقلاب بهمن ۵۷ یادآور رویش بهار جاودانگی،آزادگی و آزادی خواهی ملت سرافراز ایران و بازگشت غرور آفرین بنیانگذار جمهوری اسلامی به آغوش ملت و میهن شده و امروز نهال انقلاب اسلامی در چهل و هفتمین سالگرد پیروزی به درختی تنومند و الگویی قدرتمند و استوار برای جهان اسلام تبدیل شده است.

انقلاب اسلامی، جهان استکبار و استعمار را به سیاه چاله ای تبدیل کرده است تا تمام ملت های آزادی خواه از این ظلمت و تاریکی دوری کنند چراکه اکنون به برکت انقلاب، ایران سرافراز با همت جوانان و مردم همیشه در صحنه در عرصه های مختلف به دستاورد و موفقیت های چشمگیر دست یافته و صعود به قله های ترقی و عزت برای ملت ایران آسان و امکانپذیر شده است.

امروز دانش آموزان ایران همان آینده سازان این کشور پرافتخار، طنین زنگ انقلاب را تجدید میثاقی با انقلاب اسلامی و ارزش های والای این نظام مقدس برمی شمارند و سیلی محکمی بر صورت بدخواهان ملت ایران خواهند زد.

امروز هم‌زمان با آغاز دهه فجر، شعار مرگ بر استکبار در مدارس لرستان طنین انداز شد تا دانش آموزان ایران اسلامی به جهانیان و یاوه گویان اعلام کنند نوجوانان امروز، فرزندان نسل انقلابی هستند که تمام قد در مقابل استکبار جهانی ایستادند و نهال انقلاب اسلامی را با خون خود آبیاری کردند.

مراسم زنگ انقلاب در دبیرستان حضرت امام خمینی (ره) خرم آباد مراسم زنگ انقلاب در دبیرستان حضرت امام خمینی (ره) خرم آباد

فجر انقلاب اسلامی به دور از منیت ها و خودخواهی طلوع کرد

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در آیین نواختن زنگ انقلاب در دبیرستان امام (ره) گفت: نظام سلطه، استکبار جهانی و شرق و غرب همراه شدند که فجر انقلاب اسلامی طلوع نکند و ملت ایران به هدف نرسد اما چون همه ملت یک صدا و عزم ها و اراده ها فارغ از منیت و خواسته های شخصی تجمیع بود فجر انقلاب اسلامی طلوع کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی افزود: در قبل و بعد از انقلاب اسلامی دانش آموزان و فرهنگیان در صحنه حضور داشتند، ۳۶ هزار شهید دانش آموز و هزاران معلم شهید با خون خود درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری کردند و اهداف انقلاب اسلامی به قاره های مختلف صادر شد.

وی اظهار داشت: امروز جوانان کشورهای دیگر با تهدید شیطان بزرگ اعلام آمادگی کردند تا از انقلاب اسلامی دفاع نمایند که این دستاورد حاصل تلاش فرهنگیان، دانش‌آموزان و تمامی اقشار مردم، شامل نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است که هر یک سهم خود را در این مشارکت بزرگ ایفا کرده و می کنند.

وی ادامه داد: امروز نسل نوجوان و جوان ما در میادین ورزشی، فرهنگی، علمی و آموزشی در سطح آسیا و جهان خوش می‌درخشد و اگر بخواهیم کشور به قله‌های رفیع علم و پیشرفت برسد این مهم به دست دانش‌آموزان و معلمان محقق خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: هر فرد یا گروهی که در مسیر کمک به دشمن قدم بردارد در اهداف دشمن مشارکت کرده است و افرادی که سال‌ها مسئولیت داشته اند امروز با صدور بیانیه به دشمن کمک می‌کنند باید معرفی شوند.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی ما را با آتش سوزاندند ادامه داد: تمام مردم از جمله دانش‌آموزان، فریب دروغ‌پردازی‌ها را نمی‌خورند و میلیون ها نفر برای دفاع از این سرزمین پای کار آمده اند.

وی ادامه داد:رویش‌های جدید شهید فهمیده‌ها، علی وردی ها و جان‌برکفان به انقلاب می‌پیوندند که ماباید آنان را بشناسیم و به دیگران نیز بشناسانیم.

وی افزود: بسیج دانش آموزای و سپاه انقلاب اسلامی، رویش های انقلاب اسلامی، سد پیش رو و خار چشم دشمنان خواهند بود و این مسیر باهمت دانش‌آموزان، فرهنگیان، معلمان، اساتید، نیروهای انتظامی و امنیتی، سپاه پاسداران، ارتش، بسیج و تشکل‌هایی چون سازمان دانش‌آموزی و بسیج دانش‌آموزی، با اقتدار ادامه خواهد داشت.

 علم آموزی یک اقدام انقلابی 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان نیز گفت: انقلاب اسلامی، مسیر عزت و استقلال ملت ایران و زنگ انقلاب، اشاره ای به یک انتخاب و  بیانگر یک مسیر است.

سعید پورعلی ادامه‌داد: انقلاب اسلامی مسیر عزت، استقلال و مطالبات مردم را فریاد می‌زند که ورود امام راحل در ۱۲ بهمن به کشور و موج عظیم استقبال مردم از فرودگاه تا بهشت زهرا نشان داد این انقلاب با مردم، همراه مردم و برای مردم است و آنها هم طی ۴۷ سال نشان دادند پای انتخاب خود هستند.

وی تصریح کرد: زنگ انقلاب، یادآور عهد و پیمانی است که مردم در راه استقلال کشور با امام بستند و هیچ حادثه، حمله، دشمنی و کینه ورزی باعث نمی‌شود، مردم از مسیر انقلاب عدول کنند و از انقلاب دست بردارند.

پورعلی اظهار داشت: در این انقلاب، دانش آموزان و دانشجویان نقش محوری داشته اند و زنگ انقلاب در مدارس بیانگر این است که نیروی رویشی، خلاق ابتکاری و جوشنده انقلاب از دل جوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان بر می خیزد.

وی با بیان اینکه دانش آموزان در این مراسم نشان می دهند در مسیر حفظ استقلال، تمامیت ارضی، ارزش های اسلامی، آرمان های انقلاب اسلامی و بیعت با امام و رهبری حرکت می کنند تصریح کرد: این انقلاب در حقیقت یک مسیر است و هر سال این مسیر در دهه فجر مورد بازنگری و ارزیابی قرار می گیرد و حتما رویش های انقلاب در دهه های فجر گزارش می‌شود.

معاون سیاسی استاندار لرستان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در دل آحاد مردم، دانش آموزان و دانشجویان قرار دارد، گفت: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در دوران انقلاب از پایگاه های مهم شکل گیری بودند و امروز هم مدارس و دانشگاه‌ها قلب تپنده جوشش و رویش کشور هستند.

پورعلی افزود: اعتماد به نفس دانش‌آموزان ما برای ادامه مسیر انقلاب، نشات گرفته از قدرت استقلال کشور است که انقلاب اسلامی آن را به رخ جهانیان کشانده و در مقابل همه دشمنی‌ها و کینه ورزی ها با استقلال و عزت طلبی از انقلابش دفاع کرده است. 

وی ادامه داد: استقلال ریشه در جان ما دارد و هیچوقت چشم طمع دشمنان از ایران سیراب نخواهد شد بنابراین لازم است با امید به آینده، اعتماد به نفس ملی، وطن دوستی و تعصب به تاریخ ایران عزیز، برای عزت و عظمت این مردم، دین اسلام و ایران، تلاش مجاهدانه داشته باشیم.

پورعلی تصریح کرد: باید بیش از گذشته مراقب باشیم که گوهر استقلال را با چیزی عوض نکنیم و نگذاریم مطامع دشمنان آن را خدشه دار کند چراکه استقلال ریشه در جان ما دارد و هیچ مداخله خارجی پذیرفته نمی‌شود.

وی تاکید کرد: درس آموزی، حرکت در مسیر علم و تقویت توانمندی، عین اقدام انقلابی است و باعث می شود ایران قوی را تحقق ببخشیم چراکه ایران قوی؛ ریشه در علم و آگاهی، توانمندی و نیروی جوانان، دانشجویان و دانش آموزان دارد و یقین داریم انتخاب دانش آموزان در طول این ۴۷ سال همچنان انقلاب اسلامی و ایران بوده است.

طلیعه فجر انقلاب در مدارس لرستان

آمریکا با شعار آزادی کشته سازی می کند

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: در سال ۱۹۴۵ میلادی، کشوری به بهانه آزادی به ژاپن حمله کرد با ۲ بمب اتمی بر روی ۲ شهر، جان حدود ۲۰۰ هزار نفر را گرفت و سپس در سال ۱۹۵۰ به نام آزادسازی به کره حمله کرد که منجر به کشته شدن ۲میلیون کره ای شد، پنج سال بعد نیز همان شعار را تکرار کرد و با حمله به ویتنام، سه میلیون ویتنامی را کشت.

سید عیسی سهرابی با تاکید بر بزرگی این اعداد افزود: در آن جنگ حتی از سلاح‌هایی استفاده شد که علاوه بر کشتار، همه چیز را نابود می‌کرد.

وی اظهار داشت: در سال ۲۰۰۳ نیز همین کشور به عراق حمله کرد و حدود ۵۰۰ هزار نفر را به کشتن داد که این موارد استثنا نیست چراکه الگویی با شعار آزادی، محصول کشتار و تحویل جنازه دارد.

وی با اشاره به حوادث اخیر و دخالت‌های خارجی، عنوان کرد: آمریکا در اتفاقات اخیر به مزدوران داخلی قول کمک برای اغتشاش داد و بلافاصله اعلام کردند که با هر کشوری که با ایران تعامل اقتصادی داشته باشد تعرفه ۲۵ درصدی اعمال و با آنان مقابله خواهند کرد.

سهرابی گفت: این همان کشوری است که برخی دل به آن بسته‌اند ولی ایران از سال ۱۱۲۶ همزمان با پایان دوره نادر شاه افشار به هیچ کشوری حمله نکرده و فقط دفاع کرده ایم و در جنگ ۱۲ روزه نیز دفاع کردیم.

وی با توصیه به دانش آموزان برای مطالعه تاریخ افزود: باید از خود بپرسیم چگونه می توانیم به کشورمان کمک کنیم چراکه پرچم آینده کشور به دست دانش آموزان است.