شناسهٔ خبر: 76971375 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فیلم| طنین زنگ فجر انقلاب در مدارس فارس

شیراز - ایرنا - آیین نواختن زنگ انقلاب در ۲ نوبت صبح و ظهر مدارس فارس برگزار شد؛ این آیین در دبستان دخترانه معارف هفت شیراز با حضور استاندار و معاونان استاندار فارس، مدیران و مسئولان استان و معاون وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش فارس یکشنبه در این آیین با اشاره به سالروز بازگشت معمار انقلاب اسلامی (ره) به میهن، گفت: امام خمینی (ره) به همگان نشان داد که می‌توان بر ترس غلبه کرد، مستقل اندیشید و سرنوشت کشور را به دست خود رقم زد.

محسن کلاری اظهارکرد: انقلاب اسلامی پیش از آنکه یک تغییر سیاسی باشد، تحولی در باور و کرامت انسان ایرانی بود؛ تحولی که مردم را از تماشاگر تاریخ به سازندگان آن بدل کرد.

او ادامه داد: ایران کشوری است که حتی قصه هایش و اسطوره هایش را که ورق می زنی جوانمردانی وطن دوست و خداجو هستند که با تکیه بر یزدان و عقل با جان و دل برای آبادانی ایران کوشیده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش بیان کرد: چه تفاوت دارد آن جوانمردی از سیستان یا بزرگمردی از تنگستان و یا شیرزنی از خوزستان یا آذربایجان و خراسان، چون فردوسی با سلاح قلم به میدان آید یا چون طهرانی مقدم پایه های نظامی ایران را قوی کند؛ مهم این است که ایران آزاد و آباد بماند.

کلاری افزود: همه و همه با بازوانی توانا دست در دست هم در بلندای تاریخ حلقه ای آن چنان قوی می‌سازند که هیچ پلید شیطان مسلکی توان مقابله با آنها را ندارد و هر چشم ناپاکی که به سوی خاکش دوخته شود را با تیر خشم به هم می دوزد؛ چرا که ایران فقط یک کشور نیست، بلکه یک تمدن و یک فرهنگ با ۸۰ میلیون نفر و یک قلب تپنده است.

او گفت: اگرچه ممکن است گاهی زخمی بر پیکر ایران بخورد و در آتش شیطان صفتانی بسوزد اما هر بار چون ققنوسی به پاخاسته و با قدرت، بال‌های پروازش را می‌گشاید و اوج می‌گیرد؛ هر ایرانی درفشی در طوفان های آکنده از عشق و به آزادمردی حسین بن علی (ع) است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: مردمان ایران با دست‌های خالی و با قلب‌هایی قوی به نور ایمان و اعتقاد و عشق به میهن هر بار از بحران حوادث پیروز بیرون می آیند و البته باز هم ثابت می کنند که شعور ملی و شعور دینی مثل سدی مستحکم مانع دخالت بیگانگان است.

کلاری با تبریک دهه فجر به دانش آموزان فارس، اظهار کرد: دهه فجر برای نسل جوان هوشمندی که شایسته بهترین ها است و همواره شانه هایش مهیای پذیرش مسئولیت خطیر و سنگین آبادانی ایران است، نوید نور و روشنایی دارد.

او گفت: این نسل، نسلی است که باید یاد بگیرد بیشتر بخواند و مسیر تحول را هموار سازد؛ نسلی که لازم است خوب زیستن را به دور از هیجان زدگی و از جنس عقلانیت دینی و منطق اصیل ایرانی فراگیرد و آینده این کشور در اندیشه‌های خلاق اراده‌های استوار و دل های پاک نوجوانان و جوانان شکل خواهد گرفت.

دهه فجر، فرصتی برای بیان خدمات انقلاب اسلامی به مردم است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس نیز در این آیین با اشاره به آغاز ویژه‌ برنامه های دهه فجر از صبح امروز (۱۲ بهمن ماه)، گفت: مدیران از فرصت دهه فجر برای بیان دستاوردها و خدمات انقلاب اسلامی به مردم استفاده کنند.

حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان با اشاره به نشست برخط روز گذشته با روسای ستادهای استانی بزگداشت دهه فجر، اظهار کرد: مدیران باید از این فرصت برای بیان خدمات جمهوری اسلامی و ایجاد امید در میان نسل جدید استفاده کنند.

او افزود: امروز، بیش از پیش، تبلیغات دشمن ذهن و فکر جوانان ما را مخدوش می‌کند و اجازه نمی‌دهد خدمات جمهوری اسلامی  به گوش آنان برسد.

ملک مکان ادامه داد: برای رئیس هر کمیته بزرگداشت دهه فجر، یک برنامه تلوزیونی ترتیب داده شده تا علاوه بر معرفی ویژه برنامه‌های این ایام، به بیان خدمات و دستاوردهای آن حوزه بپردازد.

مردم پشتیبانی خود از جمهوری اسلامی در ۲۲ دی ماه نشان دادند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه بیان دستاوردها زمینه را برای برگزاری پرشورتر راهپیمایی ۲۲ بهمن فراهم می‌کند، گفت: امروز دشمن در اطراف ما شاخ و شانه می‌کشد اما جرات پیدا نمی کند که به کشور حمله کند چرا که مردم پشت نظام هستند و این را در ۲۲ دی ثابت کردند.

ملک مکان بیان کرد: اگر آمریکا دست به چنین حماقتی بزند، شکست مفتضحانه او در تاریخ ثبت می‌شود.

او تاکید کرد: مردم پشتیبانی خود از جمهوری اسلامی را در راهپیمایی ۲۲ دی ماه نشان دادند و مسئولان نیز باید قدردان آنها باشند و به فرموده رهبر معظم انقلاب، تلاش خود برای خدمت به آنان را دو برابر کنند.