شناسهٔ خبر: 76970595 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون هنری و سینمایی استان خبر داد:

همدان میزبان نخستین جشنواره نغمه‌های امید

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان از برگزاری اولین جشنواره نغمه‌های امید همزمان با میلاد با سعادت حضرت ولی‌عصر (عج) در همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان از برگزاری اولین جشنواره نغمه‌های امید (سرودها و نغمه‌های ملی) با همکاری انجمن موسیقی استان همدان، بسیج هنرمندان و دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در ایام مبارک دهه فجر خبر داد و گفت: این رویداد در روزهای ۱۳ و ۱۴ بهمن در مجتمع فرهنگی و سینمایی شهید آوینی برگزار خواهد شد.

معصومه حدادی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ گروه سرود برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کردند، افزود: پس از ارزیابی‌های هیأت انتخاب آثار ۱۲ گروه سرود برای حضور در جشنواره برگزیده شدند.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: آیین پایانی این جشنواره روز ۱۴ بهمن، ساعت ۱۶ در مجتمع شهید آوینی برگزار می‌شود و گروه‌های شرکت‌کننده آثار خود را اجرا خواهند کرد.

حدادی اظهار کرد: این جشنواره با هدف ترویج سرود و نغمه‌های ملی، تقویت هویت فرهنگی و انقلابی و ایجاد نشاط اجتماعی برگزار می‌شود و تلاش دارد نقش مؤثری در ارتقای سطح کیفی آثار هنری ایفا کند.

انتهای پیام