شناسهٔ خبر: 76970377 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

راه آهن اراک-خمین-گلپایگان از مطالبات جدی مردمی است

نماینده مردم خمین گفت: راه آهن اراک-خمین-گلپایگان یکی از مطالبات این شهرستان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، محمد بیات، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در شورای اداری استان مرکزی بر ضرورت حفظ انسجام ملی در برابر تهدیدات خارجی تأکید کرد و از وزیر راه و شهرسازی به دلیل حمایت‌های ویژه از پروژه‌های منطقه قدردانی نمود و گفت: مقاومت در برابر استکبار جهانی و آمریکا یک امر ادامه‌دار است و مقابله مردم در برابر توطئه‌های اقتصادی و تحریم‌های دشمن به ضرورت درس‌آموزی در تاریخ تبدیل خواهد شد. اتحاد و همدلی مردم و مسئولان پیام اصلی چهل و هفتمین دهه فجر انقلاب اسلامی است.

وی افزود: با پیگیری صورت‌گرفته، تنش آبی در 19 روستای منطقه با اختصاص نزدیک به 700 میلیارد تومان مرتفع گردیده است. همچنین در حوزه بنیاد مسکن، زیرسازی آسفالت برای 100 روستا با تخصیص سهمیه‌های جدید آغاز شده است.

بیات تصریح کرد: مهم‌ترین دستاورد عملیاتی، اخذ مجوز نهایی برای طرح انتقالی با اعتبار تقریبی 8 تا 9 هزار میلیارد تومان است که عملیات اجرایی آن از مسیر خمین پس از تعطیلات نوروز آغاز خواهد شد. همچنین با حمایت ویژه وزیر راه و شهرسازی، در حوزه راهداری، 60 کیلومتر روکش آسفالت در چهار محور مواصلاتی اصلی خمین انجام شده و 100 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای محور خمین-شازند اخذ گردیده است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حوزه شهری، ردیف اعتباری 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تأمین منابع مالی شامل نیروگاه و مدیریت پسماند در نظر گرفته شده است. تمام تلاش‌ها در راستای رضایتمندی مردم و ادامه راه خدمت‌رسانی خواهد بود.

وی با اشاره به تغییر پیمانکار در محور خمین-الیگودرز افزود: شاهد افتتاح بخشی از این کمربندی هستیم. امیدواریم که 15 کیلومتر باقی‌مانده از این کمربندی (که در گذشته بین خمین و سادات و... قرار داشته) به زودی تکمیل شده و به ثمر برسد.

نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مطالبات این شهرستان اظهار کرد: راه آهن اراک-خمین-گلپایگان یکی از مطالبات این شهرستان است، عملیات زیرسازی 20 کیلومتر از این مسیر انجام شده، اما عملیات متوقف شده است. با توجه به اهمیت خمین به عنوان زادگاه امام راحل فعال‌سازی مجدد این پروژه از مطالبات جدی است.

وی با اشاره به محورهای پرخطر و ایمن‌سازی آنها افزود: محور خمین-سیدحمزه  با توجه به تردد پرخطر و سمی بودن آسفالت، نیازمند نصب نیوجرسی یا گارد بتونی در طول 20 کیلومتر است، همچنین مسیر آشیانه در تنها 7 کیلومتر از مجموع 32 کیلومتر انجام شده و 25 کیلومتر باقی مانده است و محور خمین سادات تکمیل 15 کیلومتر تعریض باقیمانده است.

بیات به تفاهم‌نامه مدیرکل بنیاد شهید با فرماندار اشاره کرد و خاطرنشان کرد: 661 متقاضی مسکن ایثارگر در پایین شهر خمین نیازمند تخصیص زمین هستند که این موضوع نیز نیازمند پیگیری است.

انتهای پیام/711/