شناسهٔ خبر: 76967781 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه بجنورد: حفاظت از اعتقادات، تنها راه مقابله با فتنه‌هاست

بجنورد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد با تاکید بر اهمیت اعتقادات دینی و ملی، گفت: ایستادگی و حفاظت از باورها تنها راه مقابله با فتنه‌ها و تهدیدهای داخلی و خارجی است و ضامن امنیت و پیشرفت ملت‌ها به شمار می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری روز یکشنبه در آیین سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور اظهار کرد: حفاظت از باورها و اعتقادات، تنها راه مقابله با فتنه‌ها و تهدیدهای داخلی و خارجی است.

وی با اشاره به تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران همواره با تهدیدها و فشارهای گوناگون مواجه بوده و این مقاومت و صبر مردم در مسیر حفظ اعتقادات دینی و ملی، ضامن امنیت، پیشرفت و اقتدار کشور بوده است.

امام جمعه بجنورد با تاکید بر اهمیت جهاد مستمر برای حفظ باورها افزود: هر ملتی که از مسیر جهاد و مبارزه برای نگهداری از باورها و اعتقادات خود دست بردارد، در معرض نابودی قرار خواهد گرفت. زیرا بنیان‌های اجتماعی و فرهنگی بدون ایمان و اعتقاد محکم، توان مقاومت در برابر چالش‌ها را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: موفقیت‌های چشمگیر کشور در حوزه‌های علمی، فناوری، دانش‌بنیان و پزشکی، نتیجه صبر، ایستادگی و پایداری مردم در برابر فشارهای داخلی و خارجی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی افزود: این پیشرفت‌ها نشان می‌دهد که وقتی مردم به باورهای خود پایبند باشند، هیچ نیرویی نمی‌تواند ملت را متوقف کند.

امام جمعه بجنورد: حفاظت از اعتقادات، تنها راه مقابله با فتنه‌هاست

جهاد مستمر، تنها راه مقابله با فتنه‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با اشاره به فتنه‌های متعدد و تلاش‌های دشمن برای ایجاد تفرقه گفت: فتنه‌ها و چالش‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی همواره وجود داشته و خواهد داشت، اما تنها راه مقابله با این جریان‌ها، ایستادگی در جبهه اعتقادی است.

وی ادامه داد: هرگونه سستی در این جبهه، موجب تحلیل رفتن بنیان‌های اجتماعی و فرهنگی و در نهایت، مرگ تدریجی یک ملت خواهد شد.

امام جمعه بجنورد افزود: جهاد مستمر، در واقع پاسداری فعالانه از گوهر اعتقادات در برابر فرسایش‌های دنیوی است. ملت‌هایی که از باورهای خود دست نمی‌کشند و در برابر فشارها مقاومت می‌کنند، نه تنها زنده می‌مانند، بلکه رشد و توسعه پایدار را تجربه خواهند کرد.

وی همچنین با تاکید بر نقش آموزش و ترویج ارزش‌های دینی در میان نسل جوان اظهارکرد: نسل جدید باید با هویت دینی و ملی خود آشنا باشد و معنای واقعی ایستادگی و جهاد در راه باورها را درک کند تا تمدن و فرهنگ ملت حفظ شود.

وی در ادامه سخنان خود از مردم خواست که با صبر، مقاومت و پایبندی به اصول اعتقادی و اخلاقی، نه تنها امنیت و آرامش جامعه را تضمین کنند، بلکه زمینه‌های پیشرفت و اقتدار ملی را نیز مستحکم سازند.

امام جمعه بجنورد: حفاظت از اعتقادات، تنها راه مقابله با فتنه‌هاست

تقوا و صبر؛ کلید سرنگونی استبداد

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با تأکید بر اهمیت فضایل اخلاقی در حیات اجتماعی و سیاسی، تصریح کرد که صبر و تقوا، دو عامل اصلی پیروزی ملت ایران در برابر نظام‌های ستمگر بوده است.

وی افزود: ریشه‌های پیروزی ملت ایران در برابر رژیم‌های استبدادی، در گرو همین دو فضیلت اخلاقی است. صبر و تقوا، تنها راهی است که ملت‌ها را در مسیر مقابله با ظلم و فساد هدایت می‌کند.

امام جمعه بجنورد با یادآوری سرنوشت رژیم پهلوی گفت: این رژیم به دلیل فاصله گرفتن از مبانی اخلاقی و پشت کردن به مردم، هیچ‌گاه آینده‌ای پایدار نداشت و سرانجام به اضمحلال و فروپاشی رسید.

وی همچنین به ضعف عملکرد حکومت پهلوی در حفظ تمامیت ارضی کشور اشاره کرد و افزود: واگذاری بخشی از خاک ایران به بیگانگان، نتیجه بی‌لیاقتی، فساد و مدیریت نادرست آن دوران بود و نشان داد که حکومت بدون اخلاق و پایبندی به مردم، نه‌تنها قادر به حفاظت از مرزها و منافع ملی نیست، بلکه خود زمینه‌ساز سقوط خویش می‌شود.

حجت‌الاسلام نوری در پایان سخنان خود تأکید کرد که ملت‌ها برای مقابله با فساد و استبداد، باید همواره به فضایل اخلاقی، صبر و تقوا تکیه کنند و این دو ویژگی را در مدیریت بحران‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان اجتماعی و سیاسی به‌کار گیرند.