شناسهٔ خبر: 76967597 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون سپاه خوزستان:

۲ هزار و ۸۵۰ برنامه به مناسبت دهه فجر در خوزستان تدارک دیده شده است

اهواز - ایرنا- معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: امسال ۲ هزار و ۸۵۰ برنامه به مناسبت دهه فجر در سطح استان پیش بینی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه خوزستان، سرهنگ پاسدار عادل ساری روز یکشنبه به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی به بخشی از برنامه های سپاه استان در دهه فجر اشاره کرد و گفت: باتوجه به توطئه های گسترده و مشکلاتی که دشمنان در یک سال اخیر علیه انقلاب اسلامی طراحی کردند، امسال شعار محوری دهه فجر، «ایران مقتدر ملت پیروز» تعیین شد.

وی افزود: امسال باهماهنگی های صورت گرفته بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه در سطح رده های مختلف سپاه پیش‌بینی شده که ۲ هزار و ۵۰۰ برنامه در سطح شهرستان‌ها برگزار می شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان ادامه داد: نشست‌های خبری در سطح شهرستان‌ها، زنگ انقلاب، افتتاح پروژه‌های جهادی، برنامه‌های فرهنگی و هنری، اهدای جهیزیه، اعزام گروه‌های پزشکی جهادی به مناطق محروم و کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی و رزمایش کمک های مومنانه در سطح استان از جمله برنامه های سپاه در این ایام است.

وی بیان کرد: همچنین برگزاری پیاده‌روی بزرگ خانواده در سطح استان، فضاسازی سطح شهرها، مدارس و مساجد، کاشت نهال، پخش سرودهای انقلابی در سطح مدارس و مساجد، همایش وحدت اقوام و همایش های جهاد تبیین با توجه به اهمیت مقابله با جنگ نرم دشمن، از دیگر برنامه های مهم دهه فجر به شمار می رود.

سرهنگ پاسدار ساری خاطر نشان کرد: در این ایام، نهضت روشنگری در سطح مدارس و مساجد در قالب جهاد تبیین، به منظور شفاف‌سازی اهداف پلید استکبار جهانی به صورت گسترده در سطح استان برگزار می‌شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان ابراز امیدواری کرد: ملت با بصیرت ایران اسلامی و به خصوص خوزستان قهرمان با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر اقتدار خود را به تمامی جهانیان نشان داده و حمایت خود را از امامین انقلاب و این نظام اسلامی نشان دهند.

به گزارش ایرنا، ویژه‌ برنامه‌های گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از روز یک شنبه در سراسر استان آغاز شده است.

زنگ انقلاب نیز صبح روز یکشنبه با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان استان نواخته شد.