شناسهٔ خبر: 76966016 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خبرهای کوتاه یکشنبه یزد؛ این صفحه در حال به روزرسانی است

یزد- ایرنا- خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) یزد، با گشایش یک صفحه جدید، برخی خبرهای استان را روزانه در قالب اخبار کوتاه و به صورت جمع‌بندی منتشر خواهد کرد؛ این صفحه، روزانه تا شب ادامه دارد و مدام به روز رسانی می‌شود.

صاحب‌خبر -

اجرای ۸۵۰ برنامه فرهنگی دهه‌فجر در یزد

معاون فرهنگی و هنری سپاه الغدیر یزد گفت: پویش رنگ ایران با محوریت نصب پرچم جمهوری اسلامی ایران در منازل و محلات و همچنین برپایی جشن‌های مردمی دهه فجر، توسط پایگاه‌ها، حوزه‌ها و نواحی مقاومت بسیج اجرا می‌شود.

علی محمد پارسائیان افزود: مراسم نمادین ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ره) روز ۱۲ بهمن، ساعت ۸ صبح در محل فرودگاه یزد با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد. همچنین برنامه‌هایی چون کافه انقلاب (بوم‌گردی انقلاب)، رژه خودرویی در آغاز دهه فجر، و اجرای پاتوقی سرود با حضور بیش از ۱۳۰ گروه سرود بسیجی در سطح استان پیش‌بینی شده است.

وی گفت: برپایی نمایشگاه‌های روایت دهه پیروزی انقلاب اسلامی، اجرای پویش کتابخوانی «خط عمیق» با محوریت کتب تقریظ‌شده مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، نواخته‌شدن زنگ انقلاب در مدارس، برگزاری نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی و اعزام گروه‌های جهادی به مناطق مختلف استان از دیگر برنامه‌های سپاه‌الغدیر یزد در دهه فجر سال جاری است‌.

برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان زارچ

ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان زارچ به مناسبت هفته جوان با حضور مسئولان شهرستان، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فعالان حوزه جوانان برگزار شد.

در این نشست مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه جوانان از جمله برنامه‌ریزی برای هفته جوان، حمایت از جشن بزرگ،فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، نقش سمن‌های جوانان، اشتغال، مهارت‌آموزی، اوقات فراغت و ارتقای مشارکت اجتماعی جوانان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه جلسه دستگاه‌های اجرایی گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو در حوزه جوانان ارائه کردند و بر لزوم هم‌افزایی، هماهنگی بین‌بخشی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود شهرستان در راستای پاسخگویی به مطالبات جوانان تأکید شد.

جشن روز جوان در یزد

همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مراسم جشنی در حسینیه امیرچقماق یزد برگزار شد.

در این مراسم که جمعی از نوجوانان و جوانان حضور داشتند این عید خجسته با اجرای سرود و برنامه‌های شاد گرامی داشته شد.

حاضران در این مراسم با تبریک میلاد فرخنده حضرت علی اکبر، روز جوان را گرامی داشتند و بر نقش تاثیرگذار جوانان در پیشرفت و توسعه کشور تاکید کردند.

زنگ انقلاب در مدارس بهاباد یزد طنین‌انداز شد

همزمان با لحظه تاریخی ورود امام خمینی (ره) به ایران و آغاز چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، “زنگ انقلاب” با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان بهاباد در دبستان دخترانه برکت شهید زینلی این شهرستان به صدا در آمد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام «محسن ابراهیمی»، امام جمعه بهاباد، ضمن تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، انقلاب اسلامی ایران را بی‌نظیرترین انقلاب در تاریخ جهان توصیف کرد و اظهار داشت: بنیانگذار این صلابت و شکوه، معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) بود.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی به جایی خواهد رسید که یک روز تمام قدرت‌های دنیا در مقابلش سر تعظیم فرود خواهند آورد، افزود: انقلاب اسلامی ایران، معجزه قرن بود.
 

دوران ستمشاهی از سیاه ترین دوران تاریخ ایران

امام جمعه موقت یزد گفت: دوره حکومت ستم شاهی پهلوی جزو سیاه ترین دوران تاریخ ایران است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام« سید ناصر محمدی » یکشنبه شب در جمع مردم در مسجد جامع نجف آباد شهر حمیدیا افزود: رژیم پهلوی در دوران خود علیه مردم و کشور خیانت های بزرگی را انجام داد که در تاریخ کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: در زمان حکومت پهلوی با وجودی که جمعیت کشور حدود ۳۰ میلیون نفر بود، روزانه سه میلیون بشکه نفت ایران به فروش می رسید.

امام جمعه موقت یزد بیان کرد: به رغم درآمد زیادی که نصیب حکومت ستم شاهی می شد ولی به روستاها و شهرها و مردم رسیدگی وجود نداشت و مردم دچار فقر و مشکلات فراوان وجود داشت.

رشد ۵۰۰ درصدی کنترل اوزان سبک در استان
مدیرکل استاندارد استان یزد از ثبت آماری بی‌سابقه در حوزه آزمون صحت عملکرد وسایل توزین و سنجش خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح نظارت مضاعف بر وسایل توزین و سنجش و با هدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، نظارت‌های فنی و میدانی این اداره کل در سطح بازار استان به‌طور هدفمند و گسترده تشدید شد.

زهرا جعفری ندوشن درخصوص نرخ رشد اعلامی افزود: در سال ۱۴۰۳ مجموعاً حدود ۴۲۰ آزمون صحت عملکرد در حوزه توزین سبک توسط واحد اندازه‌شناسی اوزان و مقیاس‌ها انجام شد، درحالی که این رقم برای امسال و تاکنون به حدود دوهزارو ۱۰۰ آزمون رسیده و ما رشد حدود ۵۰۰ درصدی را تجربه کرده ایم.

وی با اشاره به افزایش حدود پنج برابری تعداد آزمون‌ها در سال ۱۴۰۴ نسبت به پارسال  تاکید کرد: این افزایش کم‌سابقه نشان‌دهنده رویکرد جدی اداره کل استاندارد استان یزد در انجام وظایف حاکمیتی، تحقق عدالت در مبادلات اقتصادی و جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان است و این روند نظارتی در طول سال و به‌ویژه در مناسبت‌های خاص با قوت ادامه می یابد.