شناسهٔ خبر: 76965704 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۲۳ دستگاه کنترل سرعت در جاده‌های زنجان نصب می‌شود

زنجان - ایرنا - رییس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در ۶ ماهه آینده ۲۳ دستگاه کنترل سرعت در جاده‌های هدف استان نصب و به بهره برداری خواهد رسید و با این اقدام همه محورها تحت پوشش قرار می‌گیرد.

صاحب‌خبر -

محمد محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد کل دستگاه های تردد شمار فعال استان ۸۶ مورد و دستگاه‌های کنترل سرعت در گذرگاه شرقی و غربی زنجان نیز ۴۲ دستگاه است.

وی اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان پوشش کنترل جاده های استان است که با تامین اعتبارات لازم مقاطع کوتاه تری از جاده ها قرار خواهد گرفت تا شاهد کنترل سرعت و کاهش خطرات تصادفات باشیم.

محمدی افزود: در حال حاضر تمامی جاده های منتهی به استان‌های همجوار به غیر از زنجان به گیلان تحت پوشش پایش کنترل سرعت و تردد شمار قرار دارد و این مهم نیز با توجه به برنامه ریزی ها صورت خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته با پلیس راه دوربین ها به طور معمول در نقاط حادثه نصب و انتخاب می شود که در این میان دوربین های نصب شده با اندازه گیری لحظه ای سرعت لحظه ای و سرعت متوسط را کنترل کرده و علاوه بر آن تخلف جلوی دوربین و حتی محل نصب دو دوربین را نیز ثبت می کند.

رییس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان خاطرنشان کرد: سامانه های ثبت تخلفات عبور و مرور و توزین در آزادراه زنجان - قزوین، زنجان - تبریز، ترانزیت زنجان - میانه و زنجان - تاکستان، سلطانیه - قیدار - همدان و بیجار - زنجان و دندی - زنجان پایش می کند.