شناسهٔ خبر: 76964291 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

روسنیر: ترکیب چرخشی را بررسی می‌کنم؛ شش برد در هفت بازی، شروع بدی نیست!

لیام روسنیر می‌گوید مثل هواداران به دنبال کسب عناوین قهرمانی بوده و امیدوار است به‌زودی به سرمربی محبوب استمفوردبریج تبدیل شود.

صاحب‌خبر -

طرفداری | چلسی در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر انگلیس، شکست 2-0 برابر وست‌هم را به پیروزی بزرگ 3-2 تبدیل کرد تا سومین برد پیاپی لیام روسنیر در لیگ برتر به دست بیاید. 

بدون تردید، تغییراتی که لیام روسنیر در نیمه دوم انجام داد، چلسی را یک عملکرد تلخ خانگی نجات داد. آبی‌ها امروز ژائو پدرو، ریس جیمز، پدرو نتو، وسلی فوفانا و مارک کوکوریا را روی نیمکت گذاشته بودند و استوائو ویلیان نیز به دلایل خانوادگی راهی برزیل شده بود. با این حال، روسنیر خیلی زود متوجه دردسر ترکیب چرخشی شد و با انتقال بازیکنان اصلی‌اش به داخل زمین، سه امتیاز حساسی را به حساب تیمش واریز کرد. این سرمربی انگلیسی در پایان بازی به خبرنگاران گفت:

در این تیم روحیه، جنگندگی و ایستادکی وجود دارد که واقعاً تحسینش می‌کنم. از همان روز اول همین را از بازیکنان خواستم و واکنش آن‌ها به سختی‌ها کاملاً مثبت بوده است. البته صرفاً تغییرات خودم را عامل آن نمی‌دانم. تصمیم‌گیری‌های ما در نیمه اول بسیار ضعیف بود؛ فاصله زیادی با سطح مورد انتظار داشتیم. اما واکنش تیم در نیمه دوم به من نشان داد که اینجا با چیزی واقعاً خاص روبه‌رو هستم. امروز، تاکتیک را کنار گذاشتم، موضوع شخصیت و کیفیت بود!

  • انتخاب ترکیب اولیه: 

صادقانه بگویم، چه از نظر فردی و چه از نظر تیمی، نیمه اول حتی به سطی که انتظارش را داشتیم نزدیک هم نبودیم. برخی بازیکنان تعویض شدند و شاید نگاه‌ها فقط به همان تصمیم‌ها معطوف شود، اما واقعیت این است که عملکرد ضعیف نیمه اول یک مشکل کاملاً تیمی بود. انرژی نداشتیم و کُند بودیم، اما نیمه دوم دقیقاً همان تصویری را دیدم که دنبالش بودم.

  • استفاده از ترکیب چرخشی:

وقتی همچنان در چهار رقابت حضور دارید و هر سه روز یک‌بار بازی می‌کنید، داشتن یک اسکواډ باکیفیت ضروری است و خوشبختانه من چنین تیمی در اختیار دارم. در عین حال باید به تمجید از وست‌هم پرداخت زیرا نمایش بسیار خوبی داشتند. هدفم این بود که هم ترکیب نیمه اول و هم ترکیب نیمه دوم به‌درستی انتخاب شود و این موضوعی است که قطعاً آن را دقیق‌تر بررسی خواهم کرد.

  • هو شدن تیم در پایان نیمه اول:

باید بگویم هواداران در نیمه دوم فوق‌العاده بودند. حق با آن‌ها بود؛ اگر جای آن‌ها بودم، خودم هم در نیمه اول تیم را هو می‌کردم. عملکرد ما در آن نیمه اصلاً در سطحی که باید می‌بود، قرار نداشت.

  • درگیری لفظی تروو چالوبا با یکی از هواداران: 

در پایان مسابقه، تمام ورزشگاه او را بابت عملکردش تشویق می‌کردند. چالوبا عملکرد فردی خوبی داشت، اما باید به همه اعضای تیم تیم، بازیکنان تعویضی و به‌ویژه انزو فرناندز که ۹۵ دقیقه فوق‌العاده بازی کرد، اعتبار داد. 

  • جلب اعتماد هواداران چلسی:

این مسئولیت کاملاً بر عهده من است. امیدوارم با گذشت زمان، هواداران بگویند این بهترین تصمیمی بوده که باشگاه گرفته است. اما تمرکز من روی این موضوع نیست. آن‌ها قهرمانی می‌خواهند و من هم دقیقاً همین را می‌خواهم. شش پیروزی در هفت بازی، شروع بدی محسوب نمی‌شود!